ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο κουμπάρος έχωσε όλο το χέρι του μέσα στης κουμπάρας το…

Tο «χούφτωμα» του κουμπάρου στην κουμπάρα κάτω από το τραπέζι και η αποδοχή των χαδιών και όχι μόνο απο την πλευρά της ενω δίπλα της καθόταν ο άντρας της, τίναξε το πανηγύρι που διοργάνωσε κατάστημα εστίασης στην Πατρα στον αέρα.

Παρόλο που η τριαδα – γυναικά , σύζυγος και κουμπάρος – ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθεσεις τη βραδινή τους διασκέδαση , η συνεχεία δεν εμελε να ειναι η αναμενόμενη , καθώς ενα τυχαίο γεγονός έγινε αφορμή για να αποκαλυφθεί η ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτό δεν ήταν αλλο απο τον κουμπάρο.

Ενω ολα κυλούσαν υπέροχα, μια λάθος κίνηση απο το σύζυγο της γυναικά στάθηκε αφορμή να έρθουν όλα στη φορά. Το «λαθος» του συζύγου ήταν οτι του έπεσαν απο τα χεριά τα τσιγάρα και ο αναπτήρας .

Η αμεση αντίδραση του να σκύψει για να τα πάρει τον έφερε αντιμέτωπο με ενα «μοναδικό» θέαμα για οτι συνέβαινε κατω απο το τραπεζι.

Ο ευτυχισμένος μεχρι εκείνη την στιγμή σύζυγος ειδε το πόδι του κουμπάρου ανάμεσα στα ποδιά της γυναικάς του που καθόταν ακριβως απεναντι του, ενω το δικό της πόδι χάιδευε σε απόκρυφο σημείο τον κουμπάρο.

Δευτερόλεπτα μετα , τα παντα τινάχτηκαν στον αερα, με τον σύζυγο να αναποδογυριζει το τραπεζι, να επιτίθεται στον κουμπάρο και την άπιστη γυναικά του με ακατανομαστες βρισιές ενω το επεισόδιο εγινε αφορμή να σταματήσει η ορχήστρα για περισσότερο απο μια ωρα, καθως ο απατημένος αντρας απειλούσε να σφάξει του δυο εραστές τη σχέση των οποίων μολις ειχε ανακαλυψει.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση αλλων θαμώνων και αφου τελικα τοσο ο κουμπάρος οσο και η γυναικά φυγαδεύτηκαν απο γνωστούς, για να «μην γινει μεγάλο κακό» οπως έλεγαν πρόσωπα τα οποία γνώριζαν τον χαρακτήρα του απατημενου αντρα.

Ζητάει εξέταση DNA του παιδιού τους

Η ιστορία εχει και ουρά, καθώς ο απατημένος σύζυγος – η γυναικά του απο εκείνο το βραδάκι εχει εξαφανιστεί απο το σπιτι τους – πριν απο λιγες ημερες μεσω δικηγορου υπεβαλε αιτηση διαζυγιου ζητωντας συγχρονως και την πραγματοποιηση εξέτασης dna για το δευτερο απο τα παιδακια του, για τον φυσικό πάτερα του οποίου πάντα είχε μεσα του καποιες υπονοιες.

Υ.Γ. Το άρθρο βασίζεται σε αληθινή ιστορία που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια,

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact