ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίμα και άδικο…Έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Παναθηναϊκός!

Κρίμα!

Ο Παναθηναϊκός έχασε (73-74) ένα δικό του ματς κόντρα στη Ρεάλ, με ένα απίστευτο τρίποντο σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή ευστόχησε ξεσπώντας σε έξαλλα πανηγύρια.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Καλάθη και τον Παπαγιάννη βασικούς άξονες του πλάνου του και ανάγκασε τη Ρεάλ να κάνει κακές επιλογές στην επίθεσή της.

Οι γηπεδούχοι με γρήγορες επιθέσεις, χτυπούσαν στον αιφνιδιασμό όταν οι ισπανοί δεν προλάβαιναν να οργανωθούν στην άμυνά τους και εκμεταλλεύονταν τις αργές επιστροφές του Ταβάρες.

Έτσι προηγήθηκαν με 22-8 στο 7’ και με 32-14 στο 10’ με τη Ρεάλ μα έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνά της και την οργάνωση του παιχνιδιού της.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αποτελεσματικός στην αμυντική του λειτουργία και με τον Παπαπέτρου είχε καταφέρει να βρίσκει λύσεις στην επίθεση. Όχι για πολύ όμως διότι ο Καμπάτσο μπήκε στο ματς και πήρε τα ηνία του ρυθμού. Η Ρεάλ «πάγωσε» το τέμπο, δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να τρέξει πάνω στο παρκέ και με τον Ταβάρες, αλλά και τον Φερνάντεθ έκανε επιμέρους σκορ 3-12 μειώνοντας σε 35-26 στο 14’.

Ο Καλάθης όμως είχε τις απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό πάντως να μην έχει ρυθμό και να επιδίδεται σε ατομικές ενέργειες κλείνοντας έτσι το πρώτο μέρος με 45-33.

Η Ρεάλ συνέχισε στο ίδιο τέμπο το παιχνίδι με τον Γιούλ μάλιστα να μπαίνει στην… εξίσωση και με 8 σερί πόντους να μειώνει σε 50-44 στο 23’.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν στατικοί στην επίθεση με συνέπεια να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους στην άαμυνα των Ισπανών και να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού τους.

Μάλιστα με ένα τρίποντο του Γιούστα η Ρεάλ μείωσε σε 59-53 με τη λήξη του δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι έγινε σούπερ ντέρμπι με τη Ρεάλ να μειώνει σε 71-69 στο 37’ και στα 37’’ ο Ράντολφ με ½ βολές μείωσε σε 73-72. Ο Παπαγιάννης έχασε δυο βολές και ο Φερνάντεθ με ένα απίστευτο τρίποντο σχεδόν από το κέντρο στην εκπνοή έκανε το σκορ 73-74 δίνοντας τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Aπό τους Μαδριλένους οι Ταβάρες (14π. 16ρ.), Φερνάντεθ (13π.) και Γιούλ (12π.) ήταν οι καλύτεροι, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του Καμπάτσο (5π.5ρ., 5ας).

Από τον Παναθηναϊκό διακρίθηκαν οι Λάνγκφορντ (14π.) και Καλάθης (14π., 1/8τρ, 9ας)

Τα δεκάλεπτα: 32-14, 45-33, 59-53, 73-74

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact