ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε ο αδερφός του αδικοχαμένου 17χρονου – «Κανένας από την οικογένεια του δράστη δεν ζήτησε συγνώμη»

Ξεσπά στο protothema.gr ο αδερφός του αδικοχαμένου 17χρονου

«Κανένας από την οικογένεια του δράστη δεν ζήτησε συγνώμη. Κανένας δεν ήρθε στο σπίτι μας να δείξει μεταμέλεια για την πράξη του δράστη», δηλώνει Κλαούντιο.

Την ώρα που η μάνα του 17χρονου, Ιουλία, σπαράζει από το κλάμα για τον άδικο χαμό του γιου της, όταν ο 15χρονος φίλος του τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, κάποιοι που προφανώς δεν θέλουν να κατανοήσουν το δράμα αυτής της γυναίκας, διαδίδουν ανυπόστατες φήμες, προσβάλλοντας ακόμη και τη μνήμη του νεκρού παιδιού.

Ξεσπά στο protothema.gr ο αδερφός του αδικοχαμένου 17χρονου - Εικόνα 0 Σύμφωνα με όσα διαδίδονται στην τοπική κοινωνία της Κάτω Αχαΐας, η μητέρα του 15χρονου δράστη, επισκέφτηκε το σπίτι του θύματος για να ζητήσει συγνώμη.

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, οι δυο γυναίκες μίλησαν αρκετή ώρα, ενώ η μητέρα του δράστη ζητούσε διαρκώς να τη συγχωρέσει που δεν κατάλαβε για τι ήταν ικανός ο γιος της. «Ζητώ συγνώμη για αυτό που σας προκάλεσε ο γιος μου. Συγχωρέστε με. Ζω για την ημέρα που θα δω το γιο μου και θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια και μετά θα σκοτωθώ και εγώ». Αυτά είναι δήθεν τα λόγια της μητέρας του 15χρονου όπως ακούγεται σε όλη την τοπική κοινωνία της Κάτω Αχαΐας, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πόνο στην οικογένεια του θύματος.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Γιώργου μόλις πέντε ημέρες μετά τον άδικο θάνατο του 17χρονου μαθητή της Γ Λυκείου, ξεσπά στο protothema.gr: «Κανένας από την οικογένεια του δράστη δεν ζήτησε συγνώμη. Ούτε μία κουβέντα μετάνοιας δεν ακούσαμε από το στόμα τους. Δεν γνωρίζω εάν προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πράξη του δράστη επιρρίπτοντας ευθύνες και στον αδερφό μου ή όχι».

Με τα παραπάνω λόγια ο μεγάλος αδερφός του 17χρονου παιδιού θέλει να βάλει τέλος στις φήμες που ήθελαν τη μητέρα του 15χρονου να πηγαίνει στο σπίτι του και να τους παρακαλάει να συγχωρέσουν μια μέρα το γιο της.

Ο μεγάλος αδερφός του Γιώργου, Κλαούντιο, ήταν ο πρώτος άνθρωπος από την οικογένεια του θύματος που ενημερώθηκε για τον θάνατο του ανήλικου μαθητή. Η ώρα ήταν λίγο μετά τις εφτά και μισή το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Κλαούντιο άκουγε από το σπίτι όπου βρισκόταν εκείνη την ώρα, τις σειρήνες από το περιπολικό της περιοχής και το ΕΚΑΒ. Εκείνη την ώρα κατάλαβε ότι κακό συνέβη στην περιοχή χωρίς να φανταζόταν την τραγική κατάληξη κάποιου δικού του ανθρώπου.

Λίγα λεπτά αργότερα το επίμονο χτύπημα του κουδουνιού, τον σήκωσε από τον καναπέ του για να δει τι συμβαίνει.  Μόλις άνοιξε την πόρτα, ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα καθώς στην είσοδο του σπιτιού του στεκόταν ένα νεαρό παιδί από τη γειτονιά.

«Έλα γρήγορα στο πάρκο, ο αδερφός σου… κάτι έπαθε, έλα γρήγορα», «τι έπαθε; τον χτύπησαν;» ρώτησε το παιδί πριν ακούσει ότι ο αδερφός του πυροβολήθηκε από τον 15χρονο φίλο του.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact