ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Αγκαλιά με την πρόκριση ο Αστέρας Τρίπολης

Το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι «Αρκάδες» επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Λάρισας με 3-0, στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» της διοργάνωσης, ενώ ο αγώνας ρεβάνς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι προγραμματισμένος για τις 13/1 (17:15). Τα γκολ για τους Αρκάδες σημείωσαν οι Γιαννούλης (18΄), Φούντας (65΄) και Μούκαμ (93΄). Οι «βυσσινί», από την άλλη, αδικούνται από το αποτέλεσμα, καθώς είχαν σαφώς καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον Αστέρα.

Ο Στάικος Βεργέτης θέλησε να ξεκουράσει όλους τους βασικούς και είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν ήταν στην 11αδα σήμερα.

Παρ” όλα αυτά ο Αστέρας είχε τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα του ημιχρόνου και με ένα εκπληκτικό σουτ του Γιαννούλη στο 18΄ προηγήθηκε με 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά η Λάρισα ανέβασε την απόδοσή της και πίεζε, προκειμένου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Όμως, ο Θεοδωρόπουλος ήταν αλάνθαστος όπου χρειάστηκε και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Η Λάρισα πίεζε, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Στο 65΄ ο Παπαδόπουλος βρήκε εκπληκτικά τον Φούντα, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το 2-0. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μούκαμ έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (69΄ Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (75΄ Ναγιάρ), Πάτο, Μπουντόπουλος (57΄ Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (23΄ λ. τρ. Χαμντανί), Κουρμπέλης (79΄ Τορμένα), Δημούτσος (46΄ λ. τρ. Φούντας), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact