ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: Εκτός από τον ιερέα και δεύτερος ασελγούσε στη 12χρονη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 12χρονη στην ανατολική Μάνη, σε βάρος της οποίας φέρεται να ασελγούσε 57χρονος ιερέας.

Ακόμη μεγαλύτερη ανατριχίλα, όμως, πυροδοτεί η νέα εξέλιξη σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο στη σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Το κορίτσι έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα.

Ο ιερέας είναι πατέρας έξι παιδιών κι από την περασμένη Τρίτη βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

«Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή.

Η μικρή δηλαδή μετά από λίγος μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου» δηλώνει στο STAR η δικηγόρος του Ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφοριες εμφανιζε προβληματική συμπεριφορά στο σχολείο γεγονός που ανησύχησε την δασκάλα της. Εκείνη ήταν που ειδοποίησε τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης κατόπιν συνεννόησης με τον διευθυντή του σχολείου.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστωθηκε ότι είχε κακοποιηθει. Σύμφωνα με τη δική της μαρτυρίας την κακοποιούσε ο σύντροφος της μητέρας της, δηλαδή ο ιερέας και μαλιστα επί σειρά ετών.

Ο ιερέας μιλούσε στους κατοίκους και τους επισκέπτες για την έλλειψη ταπεινοτητας που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, αποδοκιμαζοντας τους ταφους-μαυσωλια στα νεκροταφεία της περιοχής ενώ τα έβαζε και με τους ντόπιους που ασχολούνται με τον τουρισμό κατηγορώντας τους για αισχροκερδεια. Για τον εαυτό του έλεγε ότι προτιμά την μοναχικη ζωή και πως οι μοναδικές του ασχολίες ήταν να ψαρεύει και να διακηρυτει το λόγο του Θεού. Φαίνεται όμως ότι είχε και μια σκοτεινή πλευρά την οποία φέρεται να γνώριζε μόνο η μικρή κόρη της αλλοδαπής συντρόφου του.

Ο ιερέας μετά την σύλληψη και την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης καθώς διατάχθηκε η προφυλάκιση του.

Το Σάββατο η Ιερά Μητρόπολη Μάνης ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω ιερέας έχει ήδη τεθεί σε αργία σύμφωνα με τις κείμενες εκκλησιαστικές διατάξεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact