ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαντέψτε σε τι είναι πρωταθλήτριες οι Ελληνίδες

Sexting ονομάζεται η αποστολή ή η παραλαβή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου μέσω κινητού η άλλης ηλεκτρονικής συσκευής, κι απ ότι φαίνεται οι Έλληνες είναι πολύ καλοί σ αυτό.

Η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση (!) στο σeξting πανευρωπαϊκά, τρόπος που είναι το ίδιο δημοφιλής ως σεξουαλική έκφραση και στα δύο φύλα και σε ότι αφορά της γυναίκες, οι Ελληνίδες που αναζητούν συντρόφους διαδικτυακά, καθώς και βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο κατέχουν την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά!

Απαθανατίζουν, δε, οι γυναίκες την ερωτική τους πράξη (επικίνδυνο αυτό γιατί μπορεί να πέσει σε ακατάλληλα χέρια το βίντεο ή οι φωτό) σε ποσοστό 81%!

Οι Έλληνες αγαπούν το σeξting και το κάνουν με συχνότητα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους…

Αυτό τονίζεται μετά από νέα έρευνα ιστοσελίδας για… παράνομες σχέσεις, η οποία αριθμεί εκατομμύρια μέλη απο όλο τον κόσμο – και φυσικά και απο τη χώρα μας!

Μάλιστα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή χώρα στον τομέα της απιστίας, σε σχέση με τον πληθυσμό της. «Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή, μέσω του σeξting. Από τα πικάντικα μηνύματα μέχρι το κλείσιμο ενός ερωτικού ραντεβού, τα κινητά πλέον αποτελούν πύλη για τη σεξουαλική ικανοποίηση» όπως σχολίασε ο Δρ. Έρικ Άντερσον, καθηγητής σεξολογίας.

Εκτός του σeξting, που είναι αρκετά δημοφιλής στους Έλληνες -με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες 81%- αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα της ερωτικής πράξης.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν έρωτα με την ερωμένη/τον εραστή τους σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν έρωτα με τους/ τις συζύγους τους.

Σημειώστε πως η συσκευή που κάνει θραύση με μεγάλη διαφορά στο σeξting είναι το iphone. Ακολουθούν οι συσκευές Samsung…

Ο Noel Biderman , Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδα, σχολίασε μεταξύ άλλων: «… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία . Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους….»

Στην Ελλάδα απο τα μέλη που έλαβαν μέρος, μόλις το 8 % των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών ένιωθαν ένοχοι . Παράλληλα το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους…

Ιδού ένα video συμβουλών για άντρες και γυναίκες για το πώς κάνεις σωστό… σeξting:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact