ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί Ολυμπιακός και ΑΕΚ…

Με το δεξί Ολυμπιακός και ΑΕΚ…

Την 16η σερί νίκη του σε ισάριθμα ματς στη Super League πέτυχε ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά επί του Πανιωνίου με 3-1 στη Νέα Σμύρνη. Ντομίνγκες, Πάρντο και Ιντέγε (56΄, 73΄, 80΄) ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ρισβάνης (63΄).

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, Κώστας Φορτούνης και η «χρυσή αλλαγή» του Μάρκο Σίλβα, Φελίπε Πάρντο, ήταν οι «παίκτες-κλειδιά» της νίκης των Πειραιωτών, πρώτης στο 2016, που μετά από ένα κακό πρώτο μέρος «πάτησαν γκάζι» στο δεύτερο και «καθάρισαν» το ματς.

Ο Φορτούνης μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ντομίνγκες για το 1-0, ενώ από δικό του σουτ στο δοκάρι ο Πάρντο πετάχτηκε κι έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός μέσα σε 14 λεπτά από την είσοδό του στο παιχνίδι, πέτυχε ένα γκολ, ενώ «σέρβιρε» το τρίτο στον Ιντέγε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (80΄ Μητρόπουλος), Σιώπης, Βιγιάλμπα, Μπακασέτας, Μασούρας (68΄ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μ.Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67΄ Πάρντο), Ντομίνγκεζ (77΄ Καμπιάσο), Φορτούνης, Ντουρμάζ (88΄ Σεμπά), Ιντέγε

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΕΚ 0-3

Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό ποδαρικό στο 2016. Επιβλήθηκε με 3-0 του Πλατανιά στα Χανιά. Ο Μπαρμπόσα ήταν πρωταγωνιστής αφού σε δύο αντεπιθέσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ. Η αρχή έγινε στο 26′ όπου σκόραρε με τακουνάκι και συνεχίστηκε στο 31′. Στο 81′ ο Τζιμπούρ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, μετά την αποβολή του Ράμος στο 77΄.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46΄ Ράμος), Μιλούνοβιτς (78΄ Γκόμες), Ντίνας (63΄ Γουνδουλάκης), Μενδρινός. ΑΕΚ (Γκ. Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον (83΄ Κορδέρο), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (68΄ Τζιμπούρ), Βάργκας (68΄ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ ΑΝΑΒΟΛΗ

Η έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε από το πρωί στην Ξάνθη είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής της συνάντησης Παπαπέτρου έλεγξε τον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τις 16:00 κι έκρινε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας. Πλέον η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία, καθώς ο αγώνας δεν πρόκειται να διεξαχθεί αύριο, αφού ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Καλλονή στην Μυτιλήνη για το Κύπελλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ

Μετά το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ατρόμητος αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στη Λιβαδειά μπορεί να μην χιόνιζε, όπως στα Πηγάδια, αλλά η έντονη βροχόπτωση και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Δελφάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο περίπου στις 17:10 κι αφού ήλεγξε την κατάσταση του γηπέδου, έκρινε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Πλέον η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία, καθώς δεν θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, μιας και οι δύο ομάδες έχουν την Τετάρτη υποχρεώσεις για το Κύπελλο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 4-0 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0 Ηρακλής-Καλλονή 3-0 Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-3 Ξάνθη-ΠΑΟΚ Αναβλήθηκε Λεβαδειακός-Ατρόμητος Αναβλήθηκε Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-3 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4/01

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες) 1. Ολυμπιακός 48 2. ΑΕΚ 30 3. ΠΑΟΚ 26 -15αγ. 4. Παναθηναϊκός 25 -15αγ. 5. Αστέρας Τρίπολης 24 6. Πανιώνιος 23 7. Λεβαδειακός 22 -15αγ. 8. ΠΑΣ Γιάννινα 21 . Ηρακλής 21 10. Πλατανιάς 18 . Βέροια 18 12. Ξάνθη 17 -15αγ. 13. Ατρόμητος 16 -15αγ. . Παναιτωλικός 16 -15αγ. 15. Πανθρακικός 11 16. Καλλονή 7 * Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact