ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό θα ευνοήσει πολλά ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την χαρά, την απόλαυση, το χρήμα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα ταλέντα, κάνει το πέρασμά του στις 14 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της κυριαρχίας του το Ζυγό όπου και θα παραμείνει ως τις 8 Οκτωβρίου. Στην ίδια θέση κινείται και ο Ερμής, ενώ λίγο αργότερα κάνουν το πέρασμά τους στον Ζυγό , ο Ήλιος (23/09) και ο Άρης (4/10).

Όπως αναφέρει το astrokoukous,oroskopos.gr, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη για συμπόρευση και ενότητα, για χαρά, φλερτ, συνεργασίες, καλλωπισμό, διασκέδαση, ενασχόληση με την τέχνη … Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη, προσφέροντας σε αυτές τις μέρες του Φθινοπώρου την ευκαιρία να ανανεωθούμε.

Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι πιέσεις, τα ξεκαθαρίσματα, οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 25/9 (13η μοίρα). Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, καλείστε αυτή την περίοδο να αξιοποιήσετε τα μαθήματα του χτες και να βάλετε τα όρια σας, σε κάθε τι που σας στερεί την αρμονία, την χαρά και την ικανοποίηση.

Νέα φλερτ, γνωριμίες, τυχερές ευκαιρίες, διασκέδαση, χαρά, νέες προοπτικές έρχονται κοντά στις 29/9 για τα ζώδια του Αέρα (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου (αρκεί να κουνήσετε λίγο το δαχτυλάκι σας) αφού η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία (17η μοίρα).

Τέλος, την 1η ημέρα του Οκτωβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα (20η μοίρα) διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα, προκαλεί όμως και σκανδαλώδεις εξελίξεις αλλά και αποκαλύψεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Συνοψίζοντας, το ζητούμενο μας αυτή την περίοδο είναι να μπορέσουμε να συνδεθούμε ομαλά, αρμονικά και ικανοποιητικά με το περιβάλλον μας, να βρούμε τους κατάλληλους συμμάχους, τον σύντροφο που θα μας συμπληρώνει και να επαναφέρουμε στη ζωή μας την χαρά, την απόλαυση, την ευδαιμονία.

Για να το πετύχουμε αυτό, δεν θα λείψουν και οι στιγμές δοκιμασίας, όπου θα χρειαστεί να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές για να επιτύχουμε το στόχο μας…..

Συνοπτικά για κάθε ζώδιο

Κριός: Σας δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν καλές προοπτικές για το μέλλον . Πιέσεις, ανταγωνισμοί και ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες δεν θα λείψουν.

Ταύρος: Βελτιώνεται την καθημερινότητά σας, χαλαρώνετε το πρόγραμμά σας, ασχολείστε περισσότερο με το σώμα, την διατροφή, την προσωπική σας ευεξία, αλλά και φροντίζετε περισσότερο θέματα ομορφιάς. Είστε πιο δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμος: Νέα φλερτ έρχονται στον ορίζοντα, είστε εκφραστικοί, ανανεώνετε την αισθηματική σας ζωή, έχετε χαρές από τα παιδιά σας, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε στιγμές. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ της, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη αποτελεί μία όμορφη διέξοδο που σας γεμίζει. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact