ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό θα ευνοήσει πολλά ζώδια

Καρκίνος: Βελτιώνονται οι συνθήκες στο χώρο του σπιτιού, κάνετε μία ανανέωση στο χώρο σας, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα της οικογένειας ή συμβαίνουν και χαρμόσυνα γεγονότα στο σπίτι. Βρίσκετε λύσεις για θέματα που σας ταλάνιζαν ψυχολογικά και κρατάτε κοντά σας τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους που στο πέρας του χρόνου σας έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

Λέων: Εκφραστικοί, Επικοινωνιακοί με ωραίες ιδέες και με την επιθυμία να φλερτάρετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσετε… Δέχεστε προσκλήσεις, προτάσεις, μηνύματα από το περιβάλλον σας που σας δίνουν χαρά. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνετε μέσα από την πιο ουσιαστική επαφή με το άτομο που συνδέεστε.

Παρθένος: Διανύετε μία περίοδο που μπορείτε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται και τις πηγές εσόδων να αυξάνονται. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω άνοδο των εσόδων σας. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει και συναισθηματικά μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι.

Ζυγός: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, είστε πιο γοητευτικοί, έχετε τις κατακτήσεις σας, απολαμβάνετε στιγμές, διασκεδάζετε, ασχολείστε με θέματα ομορφιάς και ανανεώνεστε. Είναι μία καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας, ότι σας στερούσε την χαρά και την απόλαυση της ζωής. Βρίσκετε λύσεις για να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Ευνοείστε για μία νέα ερωτική γνωριμία.

Σκορπιός: Σε αυτή την χρονική περίοδο ανασυγκροτείτε τις επιθυμίες, τα θέλω σας, αναγνωρίζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και γαληνεύετε ψυχολογικά. Προσφέρετε με όλη την δύναμη της ψυχής σας την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα και διακρίνετε ποιες σχέσεις βασίζονται σε ανιδιοτελή συναισθήματα.

Τοξότης: Τώρα είναι η στιγμή της κοινωνικοποίησης, της διασκέδασης, των γνωριμιών και των φλερτ! Θα είστε το επίκεντρο κάθε παρέας, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά θα διασκεδάσετε και με τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας . Οι φιλικές σας σχέσεις τονώνονται ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αναζωπυρώνονται αλλά και εκπληρώνονται κάποιες προσωπικές σας προσδοκίες.

Αιγόκερως: Ο τομέας της καριέρας φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σας και έχετε τις ιδέες αλλά και το μεράκι να κάνετε νέα βήματα που θα σας βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη. Παράλληλα είναι το κατάλληλο διάστημα για να βρείτε “συμμάχους” στα προσωπικά σας σχέδια. Βελτιώνετε την κοινωνική σας εικόνα και έχετε στο πλευρό σας και συμπαραστάτες!

Υδροχόος: Η Αφροδίτης από το Ζυγό σας χαρίζει αισιοδοξία, σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς, αλλά σας δίνει και τις ευκαιρίες διασκέδασης, δικτύωσης μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Κάνετε νέα σχέδια για την πορεία σας και ερχεστε και σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο ερχομός μίας νέας γνωριμίας από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας δώσει χαρά! Οικονομικά συμφωνητικά, ή επαφές για νέες συνεργασίες ευνοούνται!

Ιχθύς: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, φουντώνει την ερωτική σας λίμπιντο και σας βοηθά να ενισχύσετε περισσότερο την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας! Ακόμα και αν διανύετε περιόδο μοναχικότητας , ξυπνά μέσα σας η επιθυμία για έρωτα και τα “καλέσματα” δεν λείπουν. Διεκδικήσεις και ζήλιες δεν θα λείψουν. Στα οικονομικά σας έχετε κάποια άνοδο, κάποιο δώρο ή είναι περισσότερο βελτιωμένη η οικονομική κατάσταση του συντρόφου και μπορείτε να περάσετε πιο ανέμελα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact