ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μενεγάκη – Λάτσιος: Ο Γιάννης μετακομίζει στα Μελίσσια. Δυο εχθροί στο ίδιο σπίτι

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε ξανά μαζί στα Μελίσσια την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο, με τα παιδιά και τον… Μάκη Παντζόπουλο; Απίστευτο; Κι όμως πραγματικό! Η απόφαση του δικαστηρίου για τη βίλα στα Μελίσσια μπορεί να προκαλέσει σεισμό στην ελληνική showbiz και οι εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές. Ο “πόλεμος των Ρόουζ αλά ελληνικά” θα έχει ακόμη πάρα πολλά και συναρπαστικά επεισόδια!

Παρά τα όσα φημολογούνταν περί απόσυρσης του Λάτσιου από τη διεκδίκησή του για πώληση της βίλας στα Μελίσσια, η δίκη έγινε κανονικά όπως πρώτο σας είχε προαναγγείλει το «YES!». Και στο δικαστήριο έγινε πολύ σκληρή μάχη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 για το σπίτι που μένει πλέον η Ελένη με τα παιδιά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Μάχη που επικεντρώθηκε στο κατά πόσο μπορεί να γίνει διαχωρισμός των κατοικιών και το 75% του οικήματος να ανήκει στην παρουσιάστρια και το υπόλοιπο 25% στον πρώην σύζυγό της, όπως είναι δηλαδή και τα ποσοστά των δύο στη βίλα.

Μία ή δύο κατοικίες;

Η πλευρά της Μενεγάκη ήταν εμφανώς υπέρ του διαχωρισμού. Υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο ακίνητο είναι δυνατό να δημιουργηθούν δύο διαφορετικές κατοικίες, μια πρόταση που όμως δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του Λάτσιου. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι κάτι τέτοιο από τη μία είναι ανέφικτο, αφού πρόκειται για μία ενιαία κατοικία, ενώ αν γίνει διαχωρισμός θα χαθεί μεγάλο μέρος της αξίας του σπιτιού κάτι που δεν τον συμφέρει. Ο Λάτσιος επιμένει ότι η βίλα θα πρέπει να βγει στο σφυρί και να εισπράξει εκείνος το 25% από τα χρήματα της πώλησης, ελπίζοντας ότι το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να “πιάσει” ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνέχεια ο πόλεμος εντάθηκε αφού η παρουσιάστρια προσκόμισε στο δικαστήριο τα σχέδια κατασκευής που δείχνουν ότι δεν είναι μία αλλά δύο οι κατοικίες μέσα στο ακίνητο στα Μελίσσια, την ώρα που η Αγλαΐα Λάτσιου (αδελφή του Γιάννη) καταθέτοντας ως μάρτυρας του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 το αντέκρουσε: “Το σπίτι λειτουργικά είναι μία κατοικία, δεν είναι δύο. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής άλλαξε το αρχικό σχέδιο. Στα συμβόλαια μπορεί να φαίνονται δύο κατοικίες αλλά είναι μία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι δύο πλευρές περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου ελπίζοντας σε δικαίωση, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την “επόμενη μέρα” της απόφασης. Αν δικαιωθεί ο Λάτσιος και το σπίτι βγει στο σφυρί, εκείνος θα εισπράξει τα χρήματα που του αναλογούν και η Ελένη θα πρέπει να αναζητήσει νέα “φωλιά”, άσχετα αν δεν το θέλει. Εκτός βέβαια αν πληρώσει εκείνη για το 25%, κάτι που δεν φαίνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις της. Η Ελένη επισκέπτεται τον τελευταίο καιρό γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η μετακόμιση

Αν δικαιωθεί η Μενεγάκη και δεχτεί το δικαστήριο ότι μπορεί να γίνει διαχωρισμός του σπιτιού σε δύο κατοικίες τι γίνεται; Μήπως έχοντας πια τον δικό του χώρο στα Μελίσσια, ο Λάτσιος επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος αφήνοντας το σπίτι στην Εκάλη, όπου ούτως ή άλλως μένει με ενοίκιο, ενώ θα βρίσκεται και δίπλα στα παιδιά του; Μπορεί κάποιοι να θεωρούν το συγκεκριμένο σενάριο πολύ ακραίο, αλλά δεν είναι, σύμφωνα με νομικές πηγές. Είναι μία κίνηση που ο Λάτσιος τη σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το “YES!” και το έχει συζητήσει με τους δικηγόρους του. Με μια τέτοια κίνηση ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 θέλει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην Ελένη να δεχτεί την πρότασή του και να βγει η βίλα στο σφυρί, αφού πιθανή μετακόμιση του πρώην άντρα της στο σπίτι στα Μελίσσια μόνο… εγκεφαλικά μπορεί να προκαλέσει στην παρουσιάστρια. Ποιος ξεχνάει τι έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια ανάμεσά τους; Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι και οι σχέσεις του Λάτσιου με τον Παντζόπουλο είναι τραγικές και η συμβίωση θα είναι αδύνατη.

 

 

 

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact