ΖΩΔΙΑ

Μυαλό vs Ομορφιά: Τι εξιτάρει πιο πολύ τα ζώδια;

Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο μυαλό τους για να αγγίξουν την επιτυχία ή την προσωπική ευτυχία.

Υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως η ομορφιά είναι το μεγαλύτερο όπλο για να πετύχουν στόχους, σκοπούς αλλά και προσωπικά όνειρα. Παράλληλα, άλλοι συνδέουν τον έρωτα με την ομορφιά και άλλοι το θεωρούν απόλυτα… εγκεφαλικό ζήτημα. Το σωστό φυσικά, βρίσκεται κάπου στη μέση. Τι επιλέγουν όμως τα ζώδια ανάμεσα στο μυαλό και την ομορφιά για τους ίδιους αλλά και για τον ερωτά τους;

ΚΡΙΟΣ Δεν τον ενδιαφέρει καν η εξωτερική του εμφάνιση. Είναι σίγουρος για την υπεροχή του, είτε ασχοληθεί με την ομορφιά του, είτε όχι. Το να γυμνάζει και να ακονίζει το εύστροφο ΜΥΑΛΟ του, είναι πολύ πιο σπουδαίο για εκείνον και το κάνει συνεχώς και ακούραστα. Στον έρωτα βέβαια τα πράγματα δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Ο Κριός ως παρορμητικός κυνηγός επιλέγει το «θύμα» του με μία απλή ματιά. Η εξωτερική ΟΜΟΡΦΙΑ ή έστω η επιφανειακή προσωπικότητα κάποιου, αρκούν για να κερδίσουν το ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ Αν και ξακουστός για την τετράγωνη λογική του, ο Ταύρος θα αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο στην περιποίηση της εξωτερικής του εμφάνισης, παρά στην εκγύμναση του μυαλού του. Για εκείνον η ΟΜΟΡΦΙΑ είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Στον έρωτα, αν και περνά από κόσκινο τον σύντροφο του πριν ερωτευτεί, μία κύρια προϋπόθεση είναι η ΟΜΟΡΦΙΑ. Δεν θα αντέξει να είναι δίπλα σε κάποιον που δεν ταιριάζει με την αισθητική του.

ΔΙΔΥΜΟΣ Στηρίζεται απόλυτα στο ΜΥΑΛΟ του, ακόμα κι αν η φύση τον έχει προικίσει με απαράμιλλη ομορφιά. Το μυαλό, η σκέψη, η γνώση και η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στη ζωή του, βάζοντας την ομορφιά σε πολύ κατώτερη μοίρα. Στον έρωτα λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Εκτιμά την ομορφιά αλλά αν κάποιος δεν τον έχει αγγίξει με την γοητεία του ΜΥΑΛΟΥ του, το ενδιαφέρον του θα κρατήσει μόνο λίγα λεπτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ανάγκη του Καρκίνου για αποδοχή και αγάπη, τον κάνει να ασχολείται συχνά με την εμφάνιση του και την περιποίηση της ΟΜΟΡΦΙΑΣ του. Ενώ έχει ένα ιδιαίτερα διορατικό μυαλό και βαθιά σκέψη, η ανασφάλεια του δίνει προτεραιότητα στην ομορφιά. Στον έρωτα όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Η εξωτερική ομορφιά δεν τον ενδιαφέρει τόσο όσο η εσωτερική, η οποία έχει να κάνει με προσωπικότητα, ψυχή και φυσικά ΜΥΑΛΟ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact