ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019!

ΚΡΙΟΣ

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία επιτέλους κατέφθασε και ο τελευταίος μήνας του χρόνου που ήδη αρχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να δίνει υποσχέσεις για τη νέα χρονιά που έρχεται. Ο Δίας στις 2/12 κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως και τις 19/12/2010 υποσχόμενος πολλά για την επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Επωφελήσου από την εύνοιά του και επιδίωξε αλλαγές και ανοίγματα, προβολή και βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου. Η Ηλιακή έκλειψη λίγο πριν τη λήξη του έτους στις 26/12 στον Αιγόκερο φέρνει και δημιουργεί πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των εργασιακών σου. Ουσιαστικά είναι σαν να σε προετοιμάζει για τη δυναμική χρονιά που έρχεται. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη από τις 9 έως τις 16/12 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ταξίδια, σπουδές και επέκταση, ενώ σε κάνει πιο επικοινωνιακή, πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα στις 12/12, ενισχύει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου. Δείξε μια συμβιβαστική διάθεση απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε του στη ζωή σου το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται. Καιρός να μάθεις να κάνεις κι εσύ κάποιες υποχωρήσεις στη σχέση σας και να μην τα θέλεις όλα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Κάνε τις σωστές επιλογές και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Ο καιρός της δικαίωσής σου πλέον είναι πολύ κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται για να σε αποζημιώσει για τα όποια δεινά πέρασες αυτήν τη χρονιά και να σε προετοιμάσει για τα καλύτερα που έρχονται. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές πίεσης, καθώς φαίνεται να υποχρεώνεσαι να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως δεν είσαι απόλυτα έτοιμη. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση, τις ικανότητες και την εμπειρία σου. Σκέψου θετικά και δεν θα χάσεις να είσαι βέβαιη. Ο Δίας στον Αιγόκερο στις 2/12 δίνει νόημα στη ζωή σου, σε ενθαρρύνει και σου δίνει νέες ευκαιρίες. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και ο Πλούτωνας με τη σειρά του σε βοηθά να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου έως τις 20/12 ευνοεί τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τον πλησιάσεις περισσότερο και να κατανοήσεις τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, ο Άρης απέναντί σου δεν σου αφήνει περιθώρια για μεγάλους έρωτες, όμως μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Να περάσεις όμορφα τις μέρες των εορτών, επιλέγοντας απλά παρτενέρ για να σε συνοδεύουν στις εμφανίσεις σου. Ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα με τα οικονομικά σου να βρίσκονται σε διαρκή άνοδο. Πρόσεξε μόνο την περίοδο της Πανσελήνου που μπορεί είτε να σε εκμεταλλευτούν, είτε να ξοδέψεις χρήματα που θα μετανιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε ωθεί να κλείσεις παλιά κεφάλαια, να απαλλαγείς απ’ τα δυσάρεστα του παρελθόντος και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα στη ζωή σου. Ο Δίας στον Αιγόκερο από τις 2/12 έως τις 19/12/2020, σου δίνει όλη του την εύνοια στον τομέα των οικονομικών σου, μιας και η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον τομέα ταλαιπωρήθηκες πάρα πολύ. Καιρός λοιπόν να πάρεις τα πάνω σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να βάλεις και μια δραχμή στην άκρη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις με τα οικονομικά, είναι η περίοδος της Πανσελήνου στις 12/12 που έχεις την τάση να ξοδεύεις ασύστολα. Οι ώρες που θα πρέπει να αφιερώσεις στα εργασιακά είναι πολλές καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται ιδιαίτερα την περίοδο που ο Άρης απ’ το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού από τις 5 έως και τις 20/12, φέρνει ευκαιρίες και νέα καθήκοντα. Γύρω στα τέλη του μήνα κοντά στις γιορτές θα πρέπει να είσαι προσεκτική με νέες προτάσεις και να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ιδιαίτερα όμορφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να οργανώσεις ένα ταξιδάκι τις μέρες των εορτών, να κάνετε κοινούς φίλους και να φροντίσετε ο ένας τον άλλον. Την περίοδο βέβαια της Πανσελήνου πρόσεξε λίγο την κυκλοθυμία σου και μη δημιουργείς εντάσεις με το παραμικρό. Εσύ που είσαι μόνη, αντί να σε πληγώνει τόσο το άδειο μαξιλάρι δίπλα σου προτίμησε να διασκεδάσεις, να γεμίσεις το πρόγραμμά σου και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου έστω και με κάποιες περιστασιακές καταστάσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact