ΖΩΔΙΑ

Μήπως γίνεσαι το “θύμα” στις σχέσεις σου; Μάθε τι λέει το ζώδιό σου!

Κάνοντας τον «απολογισμό» της αισθηματικής σου ζωής, είναι πολύ πιθανό να έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι τελικά γίνεσαι το «θύμα» στις σχέσεις σου.

Μήπως αισθάνεσαι ότι τα δίνεις όλα για έναν έρωτα και τελικά αυτό που εισπράττεις είναι μόνο αχαριστία ή και εγκατάλειψη;

Ο φόβος της μοναξιάς και προπάντων η χαμηλή αυτοκεκτίμηση είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που σε φέρνουν συχνά στο σημείο να παίρνεις το ρόλο του θύματος και να κρατάς στο πλάι σου με νύχια και με δόντια έναν ερωτικό σύντροφο, που δεν σου ταιριάζει ή που δεν έχει να σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη ή ακόμα και τίποτα! Πολλές φορές μπορεί να σκέφτεσαι ποιος είναι ο λόγος που οι σχέσεις σου καταλήγουν πάντα στο ίδιο σημείο, σε εσένα να έχεις πάρει το ρόλο του «θύματος», να στεναχωριέσαι και να πιέζεσαι ψυχολογικά, εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός συντρόφου που δεν σου έχει φερθεί με τον τρόπο που αξίζεις.

Η αστρολογία, για μία ακόμα φορά μπορεί να σε βοηθήσει, να αναγνωρίσεις ποιο είναι το λάθος που κάνεις στις σχέσεις σου και καταλήγεις πάντα να είσαι εσύ το θύμα… Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και βρες τον τρόπο για να πάψεις πλέον να γίνεσαι το θύμα στην αισθηματική σου ζωή!

 

ΚΡΙΟΣ Σίγουρα ο ρόλος του θύματος δεν σου ταιριάζει, σου τσακίζει τον εγωισμό και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τη δύναμή σου. Αναρωτιέσαι λοιπόν ποιος είναι ο βασικός λόγος που στο τέλος καταλήγεις να είσαι το θύμα στις ερωτικές σου σχέσεις; Είσαι το άτομο που θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα δώσεις εσύ όλες τις μάχες προκειμένου να διατηρηθεί μία σχέση σου. Με τον τρόπο αυτό αφήνεις τον σύντροφό σου να βασίζεται αποκλειστικά πάνω σου και παίρνεις εσύ τα «ηνία» της σχέσης, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να εφησυχάζει και να τα περιμένει όλα έτοιμα στο χέρι… Επιπλέον, παρόλο που η «ωμή» ειλικρίνειά σου είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του χαρακτήρα σου, είναι κάποιες στιγμές που στον έρωτα πρέπει να περιορίσεις αυτό το στοιχείο σου! Γίνεσαι ανοιχτό βιβλίο προς τον σύντροφό σου και με αυτό τον τρόπο ξέρει όλα τα κουμπιά σου και γνωρίζει πού, πώς και με ποιον τρόπο να σε χτυπήσει εκεί που πονάς. Η συμβουλή των άστρων δεν είναι βέβαια το να λες ψέματα, αλλά τουλάχιστον στο ξεκίνημα μίας σχέσης, κράτησε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου… Μην αποκαλύπτεις όλα σου τα «χαρτιά»!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact