«Μπαμπά έλα έξω γρήγορα»: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα

«Μπαμπά έλα έξω γρήγορα»: Τα τελευταία λόγια της 32χρονης γυμνάστριας στην Καλαμάτα

Εξω από το σπίτι της στην Καλαμάτα βρήκε ο πατέρας της την άτυχη 32χρονη γυμνάστρια την οποία πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Η άτυχη κοπέλα κάλεσε τον πατέρα της σε βοήθεια, όμως όταν εκείνος βγήκε έξω ήταν ήδη αργά, αφού βρήκε τα δύο σώματα πεσμένα στο δρόμο. Οπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, η κοπέλα πρόλαβε μόνο να φωνάξει «Μπαμπά, έλα έξω γρήγορα!» και αμέσως ακολούθησε ο πρώτος πυροβολισμός.

Στη συνέχεια ο 30χρονος δράστης έβαλε το όπλο στον κρόταφο του και αυτοπυροβολήθηκε, ωστόσο κανένας γείτονας ή ο πατέρας της γυμνάστριας δεν άκουσε πυροβολισμούς ή καβγά, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, οι μώλωπες στο πρόσωπο της ήταν αντίδραση του οργανισμού στον πυροβολισμό.

Στον τόπο του εγκλήματος, έξω από το σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Αβίας στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί της Σήμανσης βρήκαν δύο κάλυκες και το μικρό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο νεαρός, με τον οποίο είχε διακόψει το δεσμό της πριν από δύο μήνες, την περίμενε στο σημείο, καθώς γνώριζε πότε γυρίζει από το γυμναστήριο, με σκοπό να την αιφνιδιάσει.

Ο πατέρας φέρεται να μην γνώριζε για την συγκεκριμένη σχέση της κόρης του, όπως και αρκετοί ακόμη στον περίγυρό της, ενώ ο δράστης βρισκόταν χωρίς άδεια παραμονής στην Ελλάδα και μάλιστα είχε απελαθεί πέρυσι, αλλά είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα.

 

Σημαντικά θέματα

Πρόσφατα άρθρα