ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

MTV Video Music Awards 2014: Τα βραβεία και οι εμφανίσεις!

MTV Video Music Awards εχθές και όπως κάθε χρονιά, στην Καλιφόρνια, όλα τα αστέρια της διεθνούς showbiz έδωσαν το παρών χαρίζοντας τη λάμψη τους

Η απαστράπτουσα Τζένιφερ Λόπεζ, η «παιχνιδιάρα» Μάιλι Σάιρους, η Τέιλορ Σουίφτ, η Μπιγιονσέ, αλλά και η Κέιτι Πέρι η οποία εμφανίστηκε ως άλλη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ήταν ανάμεσα στις δεκάδες επώνυμες και μη παρουσίες που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να μην σταματήσουν να αστράπτουν.

Εξάλλου από το 1984, οπότε και ξεκίνησαν να απονέμονται τα βραβεία, αποτελούν κάτι σα θεσμό για τον κόσμο της μόδας, παρά για τη μουσική.

Η Beyoncé καλωσόρισε το MTV και το κοινό στον δικό της μοναδικό κόσμο, με τραγούδια από το visual album της “BEYONCÉ”. H star αποκάλυψε μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της, με εικόνες και video από τις τρυφερές στιγμές της οικογενειακής της ζωής, ως μητέρα αλλά και ως σύζυγος.

Η Beyoncé σπάζοντας το ρεκόρ του Justin Timberlake, με την πιο επιβλητική σε διάρκεια εμφάνιση των VMA, υποδέχτηκε στην σκηνή τον JAY Z και την κόρη της Blue Ivy. Μαζί μοιράστηκαν την συγκινητική στιγμή της απονομής της από τους ίδιους, του βραβείου ‘’Michael Jackson Video Vanguard Award’’.

Εμφανώς συγκινημένη η Beyoncé ευχαρίστησε τον Θεό, την κόρη της, το ΜTV και τους fans της. Κέρδισε τα περισσότερα βραβεία από όλους τους υποψήφιους, συμπεριλαμβανομένου το “Best Collaboration” για το “Drunk in Love” και το “Best Video With a Message” για το “Pretty Hurts.”

Ο τρόπος με τον οποίο η Miley Cyrus δέχτηκε να γίνει η απονομή του βραβείου της για το “Video of the Year,” σόκαρε το κοινό. Αφήνοντας πίσω τα twerking της περσινής εμφάνισης της στα VMA, έστειλε ένα μήνυμα το οποίο άγγιξε την ψυχή όλων. Ένας πρώην άστεγος του Los Angeles, o Jesse ανέβηκε στη σκηνή στη θέση της, για να δεχθεί το βραβείο της, προσωποποιώντας 1,6 εκατομμύρια άστεγους των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Miley συγκινήθηκε, βλέποντας τον Jesse να προσκαλεί τον κόσμο να δράσει μέσω της σελίδας της στο Facebook, ώστε να μπει ένα τέλος στην έλλειψη στέγασης των νέων. Ο Jesse έκλεισε τον λόγο του, με την έκφραση: «Ένα όνειρο που κάνεις μόνος σου, παραμένει όνειρο. Ένα όνειρο που κάνεις μαζί με άλλους μετατρέπεται σε πραγματικότητα».

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Τα “MTV Video Music Awards” 2014 άνοιξαν με μία μοναδική και καλοκαιρινή τριάδα. Η Ariana Grande έδωσε ένα μοναδικό show με το hit, “Break Free’’. Η Nicki Minaj, παρουσίασε το νέο της hit «Anaconda», με μία αποκαλυπτική εμφάνιση και έναν super σeξy χορό. Ενώ η τραγουδίστρια Jessie J, συμπλήρωσε την τριάδα με το smash hit τους, “Bang Bang”.

Η Taylor Swift ρόκαρε στην σκηνή των VMA, συνοδευόμενη από χορευτές με σμόκιν και τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία, “Shake It Off’’ από το επερχόμενο album της ‘’1989’’. Η Lorde κέρδισε το βραβείο για το “Best Rock” video και η Taylor την συγχάρηκε όταν ανέβηκε στην σκηνή ώστε να το παραλάβει.

Ο Common πριν παρουσιάσει τον νικητή για το “Best Hip-Hop Video,” , ζήτησε ενός λεπτού σιγή από το κοινό των VMA για τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Missouri.

Η Kim Kardashian West, κάλεσε στην σκηνή τον Sam Smith, ο οποίος μάγεψε το κοινό και τις αδερφές Kardashian με την εκτέλεση της hit μπαλάντας “Stay with Me”.

kimmtv2014

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Jay Pharoah, χάρισε γέλιο στο κοινό παρουσιάζοντας κωμικά sketch, με μιμήσεις του Kanye West και του JAY Z.

Ο πολύ-πλατινένιος R&B star Usher έκανε μία funk εμφάνιση, με το τραγούδι “Give it to You’’ , ενώ η Nicki Minaj επέστρεψε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί του.

Το κοινό καλωσόρισε με ζήτω-κραυγές στην σκηνή το pop punk συγκρότημα 5 Seconds of Summer, το οποίο έκανε όλα τα κορίτσια να λιποθυμούν για την πρώτη εμφάνιση τους στα “Video Music Awards”, τραγουδώντας το νέο τους single”Amnesia”.

Πριν η βραδιά φτάσει στο τέλος της, το pop φαινόμενο, η Iggy Azalea και οι ninja μπαλαρίνες, οι οποίες την συνόδευαν στην σκηνή, εκτέλεσαν μία μοναδική χορογραφία. Μαζί με την Rita Ora, έδωσαν μία σκοτεινή και διαφορετική απόδοση του hit τους “Black Widow”.

Oι Maroon 5, εμφανίστηκαν στο στάδιο, μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές τους δίνοντας μία παραμυθένια performance, με το hit single “Maps”.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click στο link: www.mtvgreece.gr/vma

Οι νικητές των “MTV Video Music Awards’’ 2014:

VIDEO OF THE YEAR:
Miley Cyrus – “Wrecking Ball”

BEST HIP HOP:
Drake ft. Majid Jordan – “Hold On (We’re Going Home)”

BEST MALE:
Ed Sheeran – “Sing”

BEST FEMALE:
Katy Perry ft. Juicy J – “Dark Horse”

?????????????????????????????????????????????????????

BEST POP:
Ariana Grande ft. Iggy Azalea – “Problem”

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

BEST ROCK:
Lorde – “Royals”

MTV ARTIST TO WATCH:
Fifth Harmony – “Miss Movin On”

BEST COLLABORATION:
BEYONCÉ ft. JAY Z – “Drunk In Love”

MTV CLUBLAND AWARD:
Zedd ft. Hayley Williams – “Stay the Night”

BEST VIDEO WITH A SOCIAL MESSAGE
BEYONCÉ – “Pretty Hurts”

BEST CINEMATOGRAPHY

BEYONCÉ – “Pretty Hurts”

BEST EDITING

Eminem – “Rap God”

BEST CHOREOGRAPHY
Sia – “Chandelier”

BEST DIRECTION

DJ Snake & Lil Jon – “Turn Down For What”

BEST ART DIRECTION

Arcade Fire – “Reflektor”

BEST VISUAL EFFECTS

OK Go – “The Writing’s On the Wall”

BEST LYRIC VIDEO
5 Seconds of Summer – “Don’t Stop”


Red Carpet


Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact