AUTO-MOTO

Νέα δημοπρασία οχημάτων απο 150 ευρώ

Νέα δημοπρασία οχημάτων θα διενεργήσει την Πέμπτη 11 Ιουλίου η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) στη Θεσσαλονίκη, με την εκποίηση συνολικά 122 αυτοκινήτων και τις τιμές εκκίνησης να ξεκινούν μόλις από τα 150 ευρώ

Μεταξύ των αυτοκινήτων που θα δημοπρατηθούν περιλαμβάνονται κορυφαία οχήματα όπως Mercedes-Benz ML63 AMG, Audi S3, Seat Leon Cupra, Audi TT, VW Phaeton και μια Jaguar XJ με V6 βενζινοκινητήρα 220 ίππων,

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ΄.

Στην αίθουσα θα διεξαχθεί προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, οχήματα για διάλυση άνω των 3,5tn και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων:

  • Α΄ Θεσσαλονίκης
  • Δράμας
  • Καβάλας
  • Κήπων
  • Κιλκίς
  • Κρυσταλλοπηγής
  • Ξάνθης
  • Καστοριάς
  • Ορεστιάδας
  • Σερρών
  • Του Δήμου Αλεξανδρούπολης
  • Του Παν.Γεν.Νοσοκομείου Έβρου καθώς και δίκυκλα για διάλυση του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Οι τρόποι αποπληρωμής και οι εκπτώσεις

Για να συμμετέχει κανείς στις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 300 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 100 ευρώ για τα δίκυκλα τα οποία σε περίπτωση που ανακηρυχθεί πλειοδότης αφαιρούνται από το τίμημα απόκτησης του οχήματος. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει κάποιος να αποκτήσει κάποιο όχημα τα χρήματα επιστρέφονται.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν ΦΠΑ 24%. Σε περίπτωση εξοφλήσεως του τιμήματος τοις μετρητοίς ο αγοραστής έχει δικαίωμα έκπτωσης 30% στην τιμή κατακύρωσης.

Ο πλειοδότης καταβάλει το 20% και το υπόλοιπο ποσό (το 80%) δύναται να το διακανονίσει ως εξής:

Α) Με εφάπαξ καταβολή του τιμήματος. Στην περίπτω- ση αυτή δικαιούται έκπτωσης ανάλογης με το ποσό που καταβάλλεται η οποία ανέρχεται σε ποσοστό:

αα) 10% για καταβαλλόμενο ποσό έως 3.000 €.
αβ) 15% για καταβαλλόμενο ποσό από 3.001€ έως 10.000 €.
αγ) 20% για καταβαλλόμενο ποσό από 10.001 € και άνω.

Β) Με εγγυητική επιστολή χωρίς έκπτωση σε ισόπο- σες τριμηνιαίες άτοκες δόσεις, ο αριθμός των οποίων καθορίζεται ως εξής:
βα) δύο δόσεις για ποσά έως 3.000€.
ββ) τέσσερις δόσεις για ποσά από 3.001€ έως 10.000€.
βγ) έξι δόσεις για ποσά από 10.001 € έως 18.000€.
βδ) οκτώ δόσεις για ποσά από 18.001€ και άνω.

Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 3 μήνες από την επόμενη της ημερομηνίας κατακύρωσης του υλικού, πλωτού και εναερίου μέσου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΔΔΥ οι αγοραστές οφείλουν να ερευνούν και από μόνοι τους την ακρίβεια των στοιχείων, με τεχνικούς της επιλογής τους. Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής του και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους ακόμα και τρεις ημέρες πριν από τη δημοπρασία.

Τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων μόνο αυτοπροσώπως. Κατ’ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού, προσκομίζοντας Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.

Δείτε στους πίνακες που ακολουθούν, όλα τα οχήματαΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact