ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Μπιγιονσέ είχαν τον ίδιον στιλίστα -Ο άνθρωπος που έντυνε τον πρώην πρωθυπουργό αποκαλύπτει τις παραξενιές του [εικόνες]

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Γιώργος Παπανδρέου και η Μπιγιονσέ;  Το ότι στο παρελθόν εμπιστεύτηκαν και οι δύο την επιμέλεια της εμφάνισής τους στον στιλίστα Κώστα Ζήση, ο οποίος σήμερα αποκαλύπτει τις… ιδιοτροπίες και των δύο.

«Παρά την ισχυρή προσωπικότητα και το αυστηρό dress code ήταν πολύ δεκτικός στις προτάσεις μου. Ηθελε το look του να συμβαδίζει με το επικοινωνιακό του προφίλ αλλά και την προσωπικότητά του», λέει ο Κώστας Ζήσης μιλώντας στην Espresso αναφερόμενος στη συνεργασία που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το 2009 κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του για τις ευρωεκλογές.

«Είναι όμως πολύ πιο δύσκολο από ότι ακούγεται, γιατί στην ιδέα του να επιμεληθείς το ντύσιμο ενός πολιτικού πέφτεις εύκολα στην παγίδα των κλισέ και της σοβαρότητας. Αυτό  ήταν μια πρόκληση για εμένα», συμπληρώνει ο στιλίστας για τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν απαιτητικός αλλά πολύ σχολαστικός. «Και πολύ συγκεκριμένος, καθώς οι χρόνοι του ήταν περιορισμένοι, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχαμε καιρό για χάσιμο». Αναφερόμενος στους σχεδιαστές που προτιμούσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο Κώστας Ζήσης αναφέρει ότι ήταν δύο: «Polo Ralph Lauren και Αrmani».

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στον Κώστα Ζήση, όμως, είχε δώσει και η Μπιγιονσέ, όταν ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για τη συναυλία της. «Η δουλειά μαζί της ήταν άκρως απαιτητική. Πριν από το σόου που είχε παρουσιάσει σε έναν πριβέ χώρο στο ΟΑΚΑ και μόνο σε μερικούς VIP καλεσμένους τη συλλογή με τα ρούχα που σχεδίαζε, με σαράντα μοντέλα πάνω στην πασαρέλα που είχε στηθεί», λέει ο Κώστας Ζήσης τονίζοντας ότι εκείνος είχε αναλάβει το στάιλινκ της επίδειξης. «Αυτό που με εντυπωσίασε στην Μπιγιονσέ ήταν η απλότητά της αλλά και το πόσο επαγγελματίες ήταν τα μέλη της ομάδας της», προσθέτει.

Πέρα από τον Γιώργο Παπανδρέου και την Μπιγιονσέ τον Κώστα Ζήση έχουν εμπιστευθεί για την εμφάνισή τους και η Ρούλα Κορομηλά, η Ναταλία Γερμανού αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact