ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Κερκυραίος κομμωτής που έφτασε μέχρι τον Γιουνκέρ‏

Το ενδιαφέρον της Εφημεριδας Η Αποψη, κέντρισε το δημοσίευμα μας στις 6 Μαΐου με τιτλο :

Η Απάντηση του Γιούνκερ στην επιστολή του Σπύρου Πρίφτη.
Όπου το εκανε θεμα στην ηλεκτρονικη εκδοση της Εφημεριδας, στις 12 Μαΐου !!! Δειτε εδω :  Δημοσιευμα  Εφημερίδα η Αποψη με τιτλο: Ο Κερκυραίος κομμωτής που έφτασε μέχρι τον Γιουνκέρ http://www.iapopsi.gr

Για το (Θεμα) δημοσιευμα αυτο, ο Σπυρος Πριφτης μας Δηλωσε :

Δεν με ενδιαφερει πραγματικα που μου Απαντουν  ολοι αυτοι οι Ευρωπαιοι Επιτροποι στις Επιστολες μου,
οχι οτι το παιζω υπερανω, δεν μπορω να ειμαι αχαριστος προς αυτους τους ανθρωπους, οταν πραγματικα με εχουν βοηθησει!
Σε καποια πραγματα που μας ζητανε να κανουμε (αλλαγες-μεταρρυθμισεις) ως χωρα, οπως π χ, μεταρρυθμισεις στην παιδεια- και στο ανοιγμα των αγορων (κλειστων επαγγελματων) τα βρισκω σωστα, και με εκνευριζει οτι αυτα επρεπε απο μονοι μας να τα ειχαμε υλοποιησει, χωρις την παρεμβαση της Τροικας.

Το πιο λυπηρο για μενα, ανεξαρτητα  ποιο Κομμα ειναι στην Εξουσια, ειναι οτι αδιαφορουν πραγματικα για τον απλο Ελληνα Πολιτη και τα προβληματα που εχει! Η Γραφειοκρατια μαζι με την Δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια ταλαιπωρεί καθημερινα χιλιαδες ελληνες, οταν ειναι αναγκασμενοι να εξυπηρετιθουν απο αυτον τον παλαιολιθικο δεινόσαυρο, που ονομαζεται δημοσιος τομεας!

Για παράδειγμα η εκκληση για βοηθεια (προς σε μενα) απο τους χιλιαδες αποφοιτους απο σχολες ΕΕΣ!
Τι ειμαι εγω? Υπουργος Παιδειας? Εχω και εγω πολλα προσωπικα προβληματα, αλλα καταλαβαινω αυτα τα παιδια ( αποφοιτους απο σχολες ΕΕΣ!)
Γιατι ειμαι σιγουρος, οτι επεσαν στο κενο, οι οποιες εγκλίσεις στους για λυση αυτου του προβληματος,απο το Υπ.Παιδείας! Ειμαι και εγω παθον με ολα αυτα τα Υπουργεια!

Στις επιστολες μου προ Γιούνκερ και Navracsics, υπευθυνο για την παιδεια-εκπαιδευση, των χωρων της ΕΕ, δεν τους ανεφερα μονο τα προβληματα που υπαρχουν στην Ελλαδα με την ιδιωτικη εκπαιδευση, αλλα εξεφρασε και κριτικη στους χειρισμους της ΕΕ στα θεματα των Μεταρρυθμισεων,  μιας και ολα τα μετρα εχουν εισπρακτικο χαρακτηρα, χωρις να λαμβάνετε υπόψη η ανεργια-υφεση που εχουν φερει αυτες η δηθεν Μεταρρυθμίσεις.

Και ναι ,μπορεί η απαντηση του γραφειου του Προεδρου της ΕΕ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ  να ειναι επιεικως γενικολογιες , χωρις ουσια, στα πλαισια της τυπικότητας, αλλα σχεδον ολες οι επιστολες που εχω λαβει απο ολους αυτους τους Ευρωπαιους, τετοιες ειναι-ετσι απαντουν, με μια μεγαλη διαφορα! Οτι στο τελος επεμβαίνουν-βοηθουν!
Το θεμα ειναι! Το Κρατος μας τι κανει? Ακομα και στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας η χειρισμοι ειναι λαθος, προσπαθουν να αναστησουν σαν τον Ιησου Χριστο τον Λαζαρο, που στην συγκεκριμενη περιπτωση, ο λαζαρος ειναι η ελληνικη χρεοκοπημένη οικονομια! Δεν εχουν ακομα καταλαβει,οτι Ιησους δεν μπορουν να γινουν, και η νεκρη ελληνικη οικονομια δεν ανεστητε ουτε με θαυμα! Τι περιμενουν; Ρήξη εδω και τωρα!

Σπυρος Πριφτης – Fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact