Ο χάκερ «ξαναχτύπησε»: Διέρρευσαν στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της Kim Kardashian!

Ο χάκερ «ξαναχτύπησε»: Διέρρευσαν στο Διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της Kim Kardashian!

Διέρρευσαν στο Διαδίκτυο τολμηρές φωτογραφίες της γνωστής τηλεπερσόνας –  Δείτε σέξι εικόνες των ηθοποιών Vanessa Hudgens, Lake Bell και της αθλήτριας Hope Solo

Η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens, συνάδελφός της Lake Bell και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, είναι τα νέα θύματα του χάκερ των διασημοτήτων, αφού γυμνές φωτογραφίες τους είδαν το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο και πλέον, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών φαίνεται πως είναι «έργο» του ίδιου άντρα, ο οποίος στα τέλη του περασμένου μήνα, «ανέβασε» στο Διαδίκτυο γυμνές εικόνες περισσότερων από 100 celebrities, μεταξύ των οποίων της Kate Upton και της βραβευμένης με Όσκαρ Jennifer Lawrence, για την οποία υποστηρίζει ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος!

Η διαρροή έγινε από το iCloud των συσκευών των celebrities, ενώ και σε αυτή τη περίπτωση οι νέες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες 4chan and Reddit, ωστόσο, έπειτα από τον πανικό που προκλήθηκε με το σκάνδαλο τον Αύγουστο, «κατέβηκαν» γρήγορα και από τα δύο site.

Το FBI ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Δυστυχώς, για την 25χρονη Hudgens είναι η τρίτη φορά που γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Kim KardashianVanessa Hudgens

Hope Solo


Lake Bell 
 

Σημαντικά θέματα

Σχετικά άρθρα