ΚΟΣΜΟΣ

Οι 10 πιο αδίστακτοι, πληρωμένοι δολοφόνοι της μαφίας

Οι 10 πιο αδίστακτοι, πληρωμένοι δολοφόνοι της μαφίας

Σκότωναν χωρίς οίκτο και για πολλά χρόνια και εκτελούσαν συμβόλαια για τα μεγαλύτερα αφεντικά.

Αυτοί είναι οι 10 πιο αδίστακτοι, πληρωμένοι δολοφόνοι της Σικελιάνικη μαφίας, που κρύβονταν πίσω από φρικτές δολοφονίες, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες θύματα.

10. Joseph Barboza, “Το ζώο”

 

 

 

Ο Barboza αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο τη δεκαετία του 1960, καθώς εκτιμάται ότι είχε σκοτώσει περισσότερους από 26 ανθρώπους. Το ψευδώνυμό του “Το ζώο” το πήρε, μετά από έναν καυγά σε ένα μπαρ όπου δάγκωσε το λαιμό ενός άνδρα και του έκοψε κομμάτι. Ο ίδιος ήταν διάσημος μποξέρ της εποχής του και ένας από τους πιο επιτυχημένους, καθώς σπάνια έχανε αγώνα.

Με τέτοιο βιογραφικό ήταν φυσιολογικό να εξελιχθεί σε μια δολοφονική μηχανή, ενώ όταν συνελήφθη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης μόλις 5 ετών, πραγματοποιούσε συνεχώς επιθέσεις στους συγκρατούμενούς του.

Όταν απελευθερώθηκε ξεκίνησε τη δράση του ως πληρωμένος δολοφόνος για την οικογένεια Patriarca, μια από τις πιο γνωστές της Σικελιάνικης μαφίας. Οι αγαπημένοι του μέθοδοι δολοφονίας ήταν η ελεύθερη σκόπευση και η τοποθέτηση βόμβας σε αυτοκίνητα, καθώς προτιμούσε να μην αφήνει ίχνη πίσω του.

Τέλος, κατάφερε να μην τιμωρηθεί ποτέ για τους φόνους του, αφού συνεργάστηκε με το FBI και κατέδωσε την κεφαλή της οικογένειας για την οποία εργαζόταν, όταν έμαθε ότι σκόπευαν να τον βγάλουν από τη μέση. Το 1976, έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια υπό αστυνομική προστασία, εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του.

9. Joe Gallo “Ο τρελός”

 

 

 

Ο Joe Gallo εργαζόταν για την οικογένεια Profaci, που δρούσε κυρίως στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και πιο επικίνδυνους πληρωμένους δολοφόνους. Το ψευδώνυμό του το πήρε από άλλα μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης εξαιτίας της συνήθειάς του να απομνημονεύει διαλόγους από ταινίες με θέμα τη μαφία. Η φήμη του εκτοξεύτηκε το 1957 όταν θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Albert Anastasia.

Αργότερα, αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία της οργάνωσης που υπηρετούσε, ωστόσο δεν τα κατάφερε ποτέ. Μάλιστα, η οικογένεια σκότωσε τους περισσότερους από τους συνεργάτες του, με τον ίδιο να καταφέρνει να σωθεί, μέσω της… σύλληψής του από τις αρχές. Καταδικάστηκε σε 10ετή ποινή φυλάκισης και απελευθερώθηκε μετά από 8 χρόνια.

Όταν αποφυλακίστηκε αποφάσισε να δολοφονήσει τον αρχηγό της αφροαμερικάνικης μαφίας Colombo, τον οποίο και πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι. Έναν χρόνο αργότερα δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο, όπου δειπνούσε με την οικογένειά του και ένας άγνωστος τον πυροβόλησε 5 φορές στο στήθος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact