ΚΟΣΜΟΣ

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της η γιατρός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο

Τα προβλήματα δεν είναι ικανά να της αλλάξουν γνώμη

Μια 30χρονη γιατρός από την Αδελαϊδα της Αυστραλίας λατρεύει τα τατουάζ. Η σχέση της με την δερματοστιξία ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών όταν απέκτησε το πρώτο της τατουάζ. Έκτοτε, όπως υπολογίζει η ίδια, έχει περάσει περισσότερες από 300 ώρες στην καρέκλα ενός καλλιτέχνη τατουάζ.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «συλλέκτη τέχνης» αφού προτιμά, όπως λέει, να έχει πάνω της έργα τέχνης, παρά κρεμασμένα κάπου σε κάποιο τοίχο του σπιτιού.

Η Dr Sarah Gray θεωρείται ως η «γιατρός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο», έχοντας καλύψει σχεδόν κάθε σπιθαμή του σώματός της. Ωστόσο η εμφάνισή της της προκαλεί σε καθημερινή βάση προβλήματα, όπως σημειώνει.

Πρόσφατα επισκέφθηκε ένα κατάστημα για να αγοράσει ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια, ωστόσο οι υπάλληλοι την αγνόησαν προτιμώντας να εξυπηρετήσουν άλλους πελάτες.

«Εξυπηρέτησαν πρώτα όλους τους άλλους πελάτες χωρίς καν να μου δώσουν σημασία», είπε στην Daily Mail Αυστραλίας.

«Περίμενα ευγενικά για αιώνες και τελικά σηκώθηκα και έφυγα. Αυτοί έχασαν που δεν έκαναν μια πώληση και εγώ γλίτωσα 1.000 δολάρια, οπότε υποθέτω πως είμαι κερδισμένη», πρόσθεσε.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε και σε εστιατόριο που επισκέφθηκε με το σύζυγό της για ρομαντικό γεύμα, στη Χρυσή Ακτή.

«Αφού καθίσαμε με τον σύζυγό μου μας ζήτησαν από τη διεύθυνση του εστιατορίου να φύγουμε καθώς σύμφωνα με την πολιτική τους δεν επιτρεπόταν τα τατουάζ σε κοινή θέα», είπε.

Η 30χρονη γιατρός δηλώνει απογοητευμένη και ενοχλημένη από τον τρόπο που οι άνθρωποι κρίνουν την ίδια και άλλους συνανθρώπους της που λατρεύουν τα τατουάζ λόγω του «πολύχρωμου δέρματός τους».

«Το να έχεις πολύχρωμο δέρμα σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το επίπεδο δεξιοτήτων σου και με όλους τους νόμους κατά των διακρίσεων δεν θα είναι πλέον σωστό να κατηγοριοποιούμαι ή να μου συμπεριφέρονται διαφορετικά με βάση την εμφάνισή μου. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να αναπτύξω καλές επαγγελματικές σχέσεις καθώς λόγω της εμφάνισής μου είμαι αξέχαστη. Πρέπει λοιπόν να σιγουρευτώ ότι με θυμούνται για τους σωστούς λόγους μέσω της σκληρής δουλειάς μου, της αποφασιστικότητάς μου και της θετικής μου στάσης», τονίζει.

Όσα προβλήματα όμως κι αν αντιμετωπίζει λόγω της εμφάνισής της, δεν είναι ικανά να την κάνουν να αλλάξει γνώμη για την τέχνη του τατουάζ.

«Μέσω των τατουάζ ανακάλυψα τον άνθρωπό μου, έχω φίλους διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο και αποτελώ ένα θετικό πρότυπο για τους γύρω μου ως μια “πολύχρωμη” επαγγελματίας σε μια παραδοσιακά συντηρητική βιομηχανία, όπως είναι η ιατρική», καταλήγει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact