ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι εντυπωσιακοί, πανάκριβοι και μυστικοί γάμοι των celebrities το 2014

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου του 2014 όταν η Kim Kardashian και ο Kanye West παντρεύτηκαν στην Ιταλία. Η χυμώδης σταρ φόρεσε μια λευκή τουαλετα Givenchy και χόρεψε μέχρι τελική πτώσης στον πύργο του 16ου αιώνα Forte di Belvedere στη Φλωρεντία, σε έναν γάμο που λέγεται πως στοίχισε 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολούθησαν ο George Clooney και η Amal Alamuddin, στις 27, Σεπτεμβρίου. Η νύφη φόρεσε την τελευταία δημιουργία του Oscar de la Renta (λίγο μετά ο μόδιστρος έφυγε από τη ζωή) στο ξενοδοχείο Aman Canal Grande, ένα πρώην Βενετσιάνικο παλάτι. Η Βενετία λένε πως βούλιαξε λίγο περισσότερο από το βάρος των χιλιάδων παπαράτσι. Ο γάμος κόστισε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγο αργότερα η μικρή αδερφή της Beyonce, Solange, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Alan Ferguson, με μάρτυρες τους Beyonce και Jay Z  η οποία έχει καταγραφεί ως η πιο πρωτότυπη, καλόγουστη νύφη του 2014 με ένα νυφικό με κάπα και φωτογραφίες γάμου που μοιάζουν με φωτογράφηση από την Vogue.  Ο γάμος έγινε στην όπερα Marigny στη Νέα Ορλεάνη.

Το καλοκαίρι, όπως αναφέρει το protothema, σφράγισαν τον πολύτεκνο γάμο τους οι Angelina Jolie και Brad Pitt, που στις 23 Αυγούστου παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Château Miraval στο Correns της Γαλλίας. Ο γάμος έγινε με την συμμετοχή των παιδιών τους -ακόμα και στον σχεδιασμό του νυφικού- και την παρουσία μόλις 12 καλεσμένων. Ήταν ένας γάμος που δεν κόστισε τίποτα, αντιθέτως οι αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού ήταν πανάκριβες και το ζευγάρι δώρισε τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Γάμο με αέρα παλιάς εποχής θύμισε αυτός του Robert F. Kennedy Jr., με την Cheryl Hines, στο σπίτι της οικογένειας Kennedy στο Hyannis Port, της Μασσαχουσέτης. Ήταν ένας πλούσιος, κλασσικός αλλά και ακριβός γάμος με πολύ μεγάλες πολιτικές παρουσίες και αδιανόητα αυστηρή ασφάλεια.

Τρεις ήταν οι μυστικοί γάμοι της χρονιάς. Και αυτοί ήταν των Scarlett Johansson και Romain Dauriac, που παντρεύτηκαν την πρώτη Οκτώβρη στο Philipsburg, της Μοντάνα. Ο Neil Patrick Harris και ο David Burtka, στις 6 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία και η ηθοποιός Jodie Foster με την σύντροφο της φωτογράφο Alexandra Hedison τον Απρίλιο του 2014.

Ο πιο ακριβός γάμος της χρονιάς μπορεί να ήταν ο γάμος του γκέι επιχειρηματία και δημιουργού του Gawker, Nick Denton, που παντρεύτηκε τον καλό του σε ένα από τα ωραιότερα και πιο ακριβά μέρη που μπορεί να «κλείσει» κανείς: στο μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη. Ο γάμος με αστακούς, χαβιάρι, άφθονη σαμπάνια και άλλα εκλεκτά τρόφιμα και ποτά, έμεινε αξέχαστος στους 300 καλεσμένους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact