ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι πενηντάρηδες είναι οι νέοι εικοσάρηδες

Οτι ο πενηντάρης είναι ο νέος εικοσάρης έχουν βαλθεί να αποδείξουν αστέρες του κινηματογράφου και του χώρου του θεάματος και του αθλητισμού, οι οποίοι κάνουν τα πάντα παρά την ηλικία τους για να διατηρηθούν ελκυστικοί και σε φόρμα.

Η κρίση των πενήντα δεν φαίνεται να αγγίζει τους πλούσιους και διάσημους άνδρες όπως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς και αρκετούς ακόμη διάσημους, οι οποίοι τηρούν αυστηρά μοντέλα διατροφής, άσκησης και φυσικά διατηρούν το στυλ τους σε κάθε εποχή.

Αν και δεν έχουν τα χρόνια και τη δροσιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι πενηντάρηδες αστέρες κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρηθούν σε φόρμα, με τους περισσότερους να τρέχουν σε δύο – τρεις μαραθώνιους τον χρόνο, να κάνουν μεγάλες αποστάσεις με μοδάτα, ακριβά και αξιόπιστα ποδήλατα να παίζουν τένις με τις πιο «ανδροπρεπείς» ρακέτες, της Babolat, αυτές που χρησιμοποιεί και ο Ράφαελ Ναδάλ και συνεχίζουν να βλέπουν μπάλα!

Οσον αφορά τη διατροφή πιο συγκεκριμένα προτιμούν τη δίαιτα 5:2, δηλαδή επί πέντε ημέρες την εβδομάδα τρώνε ό,τι θέλουν και δύο φορές την εβδομάδα καταναλώνουν μόλις 600 θερμίδες (500 για τις γυναίκες). Τις ημέρες της… νηστείας, οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κολλητά η μία με την άλλη, τρώνε ένα πρωινό 300 θερμίδων και ένα γεύμα ή ένα δείπνο των 300 θερμίδων επίσης.

Μεταξύ των διατροφικών επιλογών τους είναι επίσης η κατανάλωση φυσικού χυμού παντζαριού γιατί κυκλοφορεί η φήμη πως κάνει καλό στην αρτηριακή πίεση. Επίσης προτιμούν το καλό κρασί και μάλιστα κρασιά περιορισμένης παραγωγής και αποφεύγουν την μπίρα γιατί δεν κάνει καλό στη σιλουέτα τους.

Εκεί που σίγουρα πάντως κερδίζουν τους διάσημους της ηλικίας του Ρονάλντο, είναι το στυλ, καθώς αποφεύγουν τις ενδυματολογικές ακρότητες προτιμώντας καλοραμμένα απλά αμερικανικά κοστούμια, τζιν φαρδιάς γραμμής για να καλύπτονται οι ατέλειες, παπούτσια τύπου brogues και μαντίλια για τον λαιμό για να τονίζουν τις γωνίες του προσώπου τους.

Φυσικά για την ενδυματολογική τους στρατηγική, επιλέγουν γνωστές φίρμες. Οσον αφορά τα παπούτσια, σχεδόν κανείς αυτής της γενιάς των διάσημων δεν έχει θεαθεί να φορά καθημερινά παπούτσια, με αθλητικό στυλ.

Οι διάσημοι πενηντάρηδες δίνουν επίσης ιδιαίτερη έμφαση στα κουρέματα, στα χτενίσματα και στα ξυρίσματα, επιλέγοντας γνωστούς «μπαρμπέρηδες» του Λονδίνου, όπως η αλυσίδα Murdock που διατηρεί έξι καταστήματα στη βρετανική πρωτεύουσα και έχει κάνει θραύση στην ανδρική περιποίηση.
newsone

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact