ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Όλο το παρασκήνιο από την βάφτιση του Λιάγκα junior!

Και το όνομα αυτού, Δημήτρης! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βάφτισαν το περασμένο Σάββατο τον μικρό τους γιο και το γιόρτασαν παρέα με δικούς τους ανθρώπους. Φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς που βρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, στη Βάρκιζα, παρακολούθησαν το μυστήριο και στη συνέχεια διασκέδασαν στο πάρτι το οποίο στήθηκε για μικρούς και μεγάλους.

Ο Λιάγκας junior εξέπληξε τους πάντες, καθώς δεν έκλαψε καθόλου όταν ο ιερέας τον βούτηξε στην κολυμπήθρα. Νονοί του ήταν ο πολύ καλός φίλος της Φαίης από τη Θεσσαλονίκη Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι συνεργάτες των δύο παρουσιαστών στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Με τον τελευταίο το ζευγάρι αναθέρμανε τις σχέσεις του μετά την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους όταν εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στο Mega και να μην τους ακολουθήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα, ο Δημήτρης δεν συνοδευόταν από την αγαπημένη του Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά από την πολύ καλή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

Στην guest list ήταν επίσης ο Αδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γυναίκα του Τίνα (μάλιστα ο δημοσιογράφος «τα βρήκε» με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ύστερα από την έντονη λογομαχία που είχαν στην εκπομπή του), η Μιμή Ντενίση με τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο και την κόρη της Μαριτίνα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος, η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος.

Διασκέδαση

Οι φίλοι του ζευγαριού απόλαυσαν πιάτα από διαφορετικές κουζίνες (ελληνική, ιταλική), αλλά και εκλεκτά γλυκίσματα. Εξάλλου ο μεγάλος γιος της Φαίης και του Γιώργου, Γιάννης, και οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γευτούν νόστιμα παγωτά.

Η μπομπονιέρα για τα παιδιά ήταν ένα όμορφο καδράκι με marshmallows, ενώ η ευαίσθητη μαμά του Δημήτρη φρόντισε να πάρει τις μπομπονιέρες για τους ενηλίκους από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ώστε να βοηθήσει τους σκοπούς του οργανισμού.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παπούλια

Το είχε πει και ο ίδιος: η Φαίη Σκορδά ήταν ένας από τους ελάχιστους πρώην συνεργάτες του που του στάθηκαν μετά το βαρύ εγκεφαλικό το οποίο υπέστη το καλοκαίρι του 2013. Ετσι, όταν εκείνη τού ζήτησε να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση για χάρη της, ο Στάθης Παπούλιας (φωτό) δεν αρνήθηκε. Δέχτηκε την πρόσκληση για τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη με χαρά. Ετσι ντυμένος κομψά και στηριζόμενος σε ένα ειδικό μπαστούνι έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα για να μοιραστεί τη χαρά της καλής του φίλης. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με άλλα αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact