ΕΛΛΑΔΑ

Όλοι #KontaStinEthniki με σύμμαχο την AEGEAN!

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δίνει αυτές τις μέρες τον μεγάλο της αγώνα για την επιστροφή της στην ευρωπαϊκή κορυφή στο Eurobasket. Δίπλα της είναι όλοι οι Έλληνες, που μπορούν μέσα από το hashtag #KontaStinEthniki να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους, στέλνοντας την ευχή τους στην «επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων»!

Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ με τις ευχές όλων των Ελλήνων για «Καλή επιτυχία»! Μάλιστα, μερικές από αυτές καταγράφηκαν σε ένα μοναδικό video που δημιούργησε η AEGEAN και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τους διεθνείς μας και τον προπονητή Φώτη Κατσικάρη, στο ξεπροβόδισμα τους, πριν την πτήση προς Ζάγκρεμπ. «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό και στην καρδιά μας να σας κάνουμε υπερήφανους», ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάτι που ήδη από τις πρώτες ημέρες η Εθνική με τις εμφανίσεις της, το κάνει πράξη! Μάλιστα, το σχετικό video με την Εθνική μας να απογειώνεται για το Ζάγκρεμπ παρέα με τις ευχές φιλάθλων όλων των ηλικιών, αλλά και δηλώσεις των διεθνών μας, έχει ήδη ενθουσιάσει τον κόσμο!

Φαίνεται ότι οι ευχές όλων μας έδωσαν φτερά στην Εθνική που ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της! Και επειδή όλοι μας, θέλουμε έμπρακτα να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχουμε με τη σειρά μας σε έναν …ευχητήριο αγώνα στο hashtag #KontaStinEthniki. Αναλυτικότερα, η AEGEAN διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό και καλεί όλους μας να στείλουμε τις ευχές μας στην Εθνική μας ομάδα, χρησιμοποιώντας το #KontaStinEthniki. H ελληνική εταιρεία, που αποτελεί τον υπερήφανο υποστηρικτή και αποκλειστικό Αερομεταφορέα της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, θα μετατρέψει κάθε πόντο που πετυχαίνει η Εθνική μας σε 100 μίλια Miles + Bonus τα οποία θα δοθούν μετά από κλήρωση σε 10 τυχερούς από όσους έστειλαν τις ευχές τους!!!

Όσο δηλαδή θα σκοράρει η Εθνική μας, θα γράφονται μίλια για τους Έλληνες υποστηρικτές της, δίνοντας τους «φτερά» για νέα ταξίδια και νέους προορισμούς! Για να συμμετάσχετε και εσείς νοερά στην μεγάλη αυτή προσπάθεια των διεθνών του Ελληνικού μπάσκετ, δεν έχετε παρά να στείλετε την ευχή σας στα social media με το #KontaStinEthniki και να λάβετε παράλληλα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της AEGEAΝ! Η Εθνική μας γίνεται ακόμη πιο δυνατή όταν μας έχει όλους δίπλα της. Και μην ξεχνάτε ότι 10 από εσάς θα αποκτήσετε ταξιδιωτικά μίλια δια χειρός… Σπανουλή, Ζήση και λοιπών διεθνών. Γιατί η Εθνική μπάσκετ και η AEGEAN μας έχουν μάθει σε υψηλές πτήσεις!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο kontastinethniki.aegeanair.com

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact