ΚΟΣΜΟΣ

Πανικό προκάλεσε σε πτήση άνδρας που φορούσε μάσκα αερίων

Αεροσυνοδός του ζήτησε να τη βγάλει, εκείνος αρνήθηκε και η ασφάλεια τον οδήγησε έξω

Ένας άνδρας που φορούσε μάσκα αερίων σε πτήση της American Airlines στο Τέξας οδηγήθηκε έξω από το αεροσκάφος, καθώς το θέαμα του καλυμμένου προσώπου του τρόμαξε τους συνεπιβάτες του.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας επέβαινε σε πτήση από το αεροδρόμιο του Ντάλας, όταν η μαύρη μάσκα που φορούσε προκάλεσε αμόκ στους συνεπιβάτες του και καθυστέρηση της απογείωσης του αεροσκάφους.

«Η πτήση 2212 της @AmericanAir, Just FYI προς Χιούστον καθυστέρησε κατά μία ώρα επειδή αφήσατε αυτόν τον τύπο στο αεροπλάνο να φοράει μια μάσκα αερίων» έγραψε στο Twitter ο επιβάτης Joseph Say, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του μασκοφόρου. «Αυτό πανικόβαλε τους επιβαίνοντες στο αεροσκάφος και έπρεπε να περιμένουμε να οδηγηθεί έξω».

Ο ίδιος ανέφερε στο KTRK ότι άκουσε «φασαρία» στο αεροπλάνο πριν να εντοπίσει τον άνδρα που φορούσε τη μάσκα.

«Κοίταξα πάνω και είδα έναν τύπο να μπαίνει στο αεροσκάφος φορώντας μία full face μάσκα αερίων, πράγμα που ήταν παράξενο» ανέφερε. «Δεν είχε φίλτρο, το οποία το θεώρησα ακόμη πιο παράξενο».

@AmericanAir , Just FYI flight 2212 to Houston was delayed an hour because you let this guy on the plane wearing a gas mask. This then panicked people on the plane and we had to wait for him to be escorted off. @abc13houston @KHOU @HoustonChron @KPRC2 @FOX26Houston #trainbetter pic.twitter.com/mZkWea606d

— Joseph D S❄ (@ThePlatypusesTX) January 31, 2020

«Αμέσως, διάφοροι άρχισαν να μιλάνε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου» συνέχισε. «Ήταν ανήσυχοι. Οι περισσότεροι ήθελαν να βγει από το αεροπλάνο».

Μια αεροσυνοδός ζήτησε από τον άνδρα να βγάλει τη μάσκα – αίτημα το οποίο απέρριψε. Όταν το πλήρωμα κάλεσε την ασφάλεια, εκείνος βγήκε από το αεροσκάφος. Δεν είναι ξεκάθαρο αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για το περιστατικό.

Η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον μασκοφόρο επιβάτη είπε ότι εκείνος «ήθελε να κάνει μία δήλωση με την ενέργειά του», όπως υποστήριξε ο Say.

«Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που ήθελε να δείξει. Δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν ο σκοπός του» είπε ο επιβάτης. «Δεν μπορούσες να δεις το πρόσωπό του. Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τα χαρακτηριστικά του. Οι άλλοι άνθρωποι ανησυχούσαν μήπως είχε περάσει κρυφά κάτι στο αεροσκάφος και φορούσε τη μάσκα για την ασφάλειά του».

Η πτήση καθυστέρησε κατά 50 λεπτά και προσγειώθηκε στο Χιούστον.

«Για τον συγκεκριμένο επιβάτη κλείστηκε άλλο εισιτήριο για το Χιούστον και πέταξε χωρίς τη μάσκα» ανέφεραν από την εταιρεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact