ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Παρουσιαστής: Έθαψα μόνος μου τη μάνα μου

Απόλυτα ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο παρουσιαστής, Ερρίκος Πετιλόν, δήλωσε πως έζησε στα άκρα, υπήρξε καταστροφικός και βίωσε πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωής του.

«Όλο το πακέτο της ζωής μου ήταν ασήκωτο και απαιτούσε τεράστια δύναμη. Άλλοι άνθρωποι, ένα μόνο πράγμα να τους συνέβαινε, θα πηδούσαν από το μπαλκόνι. Ήθελα να τα καταστρέψω όλα. Είναι εύκολο να βλέπεις τον πατέρα σου να χάνει ολόκληρη την περιουσία του και να μπαίνει στις φυλακές του Κορυδαλλού στα ογδόντα πέντε του για χρέη προς το Δημόσιο; Είναι εύκολο να θάβεις τη μητέρα σου με τα χέρια σου και να σκάβεις τον τάφο της μόνος σου;» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Πάλευα μέσα μου. Την πήρα από το νοσοκομείο για να “φύγει” στο σπίτι. Όταν πέθανε την πήγα στο νεκροτομείο σκεπασμένη με ένα σεντόνι και έτσι την έθαψα μόνος μου. Με σημάδεψε. Με πονούσε για πολλά χρόνια. Έπειτα ο πόνος μετατράπηκε σε δύναμη».

Ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε και για την περίοδο της ζωής του που ήταν «καταστροφικός» όπως λέει ο ίδιος, «αν δεν με γούσταρα τόσο πολύ, δεν θα υπήρχα στη ζωή. Ήμουν αντιδραστικός, άστατος, επαναστατικός. Έβγαζα ουσιαστικά κραυγές ανάγκης για βοήθεια».

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε και ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρες: «Τους έλεγα δεν το ’χω. Ήξερα ποια είναι η ταυτότητά μου».

Για το πώς είναι η ζωή του σήμερα, που δεν βρίσκεται πλέον στα φώτα της δημοσιότητας είπε: «Δεν βασανίζουν πια το κεφάλι μου τα δαιμόνια που μου έλεγαν “πρέπει να είμαι κάτι” ή “πόσα λεφτά έχω”. Δεν πεινάω, αλλά δεν έχω και τα δισεκατομμύρια που είχα. Δεν ευθύνομαι εγώ. Πήγα να σώσω την οικογένειά μου. Παλιά είχα το λεγόμενο πακέτο. Εξακολουθώ χωρίς χρήματα πια. Εκεί ζυγίζεις και τους ανθρώπους δίπλα σου».

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact