ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πάσχει από καρκίνο ο ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης;

Τι συμβαίνει με την υγεία του Αντίνοου Αλμπάνη; Με ένα instastory που ξάφνιασε τους followers του, ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την περιπέτεια στην οποία έχει μπει τους τελευταίους μήνες.

Σε ελεύθερη απόδοση από τα αγγλικά, η ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης αναγράφει τα εξής: «Ταλαιπωρημένος; Ασφαλώς.Πόνος στα κόκαλα; Ναιιι. Απώλεια γεύσης; Ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Το ρεπορτάζ του Usay.gr, που ανέβασε και το story του ηθοποιού, αναφέρει ότι από τον θεατρικό κύκλο προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν και ο λόγος που ο αγαπημένος ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι του στις αρχές Ιουνίου -καθώς οι χημειοθεραπείες τού προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του- και όχι κάποιος ρόλος, όπως αρχικά υποθέσαμε όλοι.

Με ξυρισμένο κεφάλι

Κανείς δεν μπορούσε τότε να υποψιαστεί ότι το σχόλιό του κάτω από τη φωτογραφία του με ξυρισμένο κεφάλι έκρυβε ένα δυσάρεστο υπονοούμενο: «System error, files corrupted, attempting reboot» («Σφάλμα συστήματος, αρχεία κατεστραμμένα, προσπάθεια επανεκκίνησης»).

Όπως επίσης κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι κάτι κακό συνέβαινε, καθώς ο 36χρονος καλλιτέχνης όλους αυτούς τους μήνες είχε συνεχή παρουσία στο θέατρο.

Ευτυχώς άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτή την περίοδο διαβεβαιώνουν ότι όλα εξελίσσονται καλά με την υγεία του και, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

Αυτή την περίοδο ο Αντίνοος Αλμπάνης περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ τον χειμώνα θα παίζει, μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, στον «Αρχιμάστορα Σόλνες» του Ίψεν, που ανεβαίνει στο θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact