ΖΩΔΙΑ

Πέντε Ζώδια που έχουν το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας»

4. Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος του, αλλά δεν το συνειδητοποιεί, καθώς το μυαλό του το απασχολούν χίλια δύο άλλα πράγματα. Οι Παρθένοι, ευνοούνται συνήθως σε θέματα χρημάτων και σπουδών. Είναι πολύ προσεκτικοί και δεν κάνουν βεβιασμένες κινήσεις γι’ αυτό φαίνεται πως και η τύχη τους ακουμπά συχνά με το μαγικό της ραβδάκι. Επειδή είναι και λίγο τσιγκούνηδες, μπορεί να μη δώσουν πολλά λεφτά για να αγοράσουν πολλά λαχεία, αλλά αυτό το ένα που θα πάρουν θα είναι και το τυχερό. Για να μην πούμε ότι είναι τόσο τυχεροί που μπορεί να τους δανείσουν ένα τυχερό δελτίο.

5. Ιχθύες

Στους Ιχθύες παρουσιάζονται πολλές φορές ευκαιρίες, τις οποίες άλλοι κυνηγούν με το… τουφέκι. Προσελκύουν αβίαστα πράγματα και καταστάσεις, για τα οποίο όλοι οι υπόλοιποι κοπιάζουν πολύ. Παρ’ όλο που το χρήμα δεν ανήκει στη λίστα των ιδανικών του Ιχθύ, η αλήθεια είναι ότι τους έρχεται αρκετά εύκολα, αλλά δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν και το σπαταλούν σε χρόνο-ρεκόρ. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έλκουν την η τύχη, επειδή αυτή χαμογελά στους «αγνούς» και τους αθώους. Επίσης, οι καλές τους πράξεις ανταμείβονται και με το παραπάνω.

Ένα είναι σίγουρο. Όλοι μας είμαστε τυχεροί. Απλά σε κάποιος τομείς τα πάμε λίγο καλύτερα, ενώ σε άλλους όχι και τόσο. Σημασία έχει, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, να προσπαθούμε, να τολμάμε, να δοκιμάζουμε την τύχη μας γιατί μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα πιο πολλές φορές απ’ όσες νομίζουμε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact