ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πέταξε» βαθμούς και στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Δεν του πάει η επαρχία… Μετά τη Λαμία, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός γκέλαρε και στο Βόλο, καθώς την Κυριακή (8/12) αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, χάνοντας κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια να βρεθεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Αν και η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκανε καλό ξεκίνημα και προηγήθηκε γρήγορα, τα βρήκε σκούρα από τους «κυανέρυθρους» για ένα σημαντικό διάστημα του αγώνα, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου είχε την υπεροχή, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Εντέλει νέο… στραβοπάτημα και στην 8η θέση οι «πράσινοι» με 17 βαθμούς, όσους έχει και η Λαμία, με τον Μακέντα πολύ δραστήριο αλλά άστοχο, ενώ Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Περέα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίο πόντο στη μάχη για την παραμονή, με τον Δημόπουλο καθοριστικό στην άμυνα, ενώ μπροστά Τόρες, Μουνίθ και Ζοάο ήταν πολύ κινητικοί.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, προηγήθηκε στο 7′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, αλλά σταδιακά κάθισε σε αυτό το γκολ και ο Βόλος αναθάρρησε.

Μετά το 20′-25′ ήταν σαφώς καλύτεροι οι παίκτες του Χουάν Φεράντο και απάντησαν από την άσπρη βούλα με τον Μουνίθ στο 34′ (σωστά καταλογίστηκαν και τα δύο πέναλτι από τον διαιτητή Μανούχο).

Στο β’ ημίχρονο ο Δώνης έκανε πιο επιθετικό το σχήμα με την είσοδο του Περέα στον αγώνα, όμως ο ΠΑΟ υστερούσε στην επιθετική του λειτουργία, δεν ήταν καλή η ανάπτυξή του.

Ο Μακέντα, πάντως, βρέθηκε δύο φορές σε επίκαιρη θέση, σε μία περίπτωση στο φινάλε και ο Περέα θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ο Δημόπουλος έβγαλε δύο φορές την μπάλα πάνω από τη γραμμή.

Το 1-1 στενοχώρησε τους πολλούς οπαδούς των «πράσινων» που βρέθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, ο Βόλος με 14 βαθμούς είναι στην 11η θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας με βοηθούς τον Κούλα του Συνδέσμου Ξάνθης και τον Σινιοράκη του Συνδέσμου Χανίων. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου και βοηθός ο Κωσταράς του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Κίτρινες: 45’+1 Τσίκα, 59′ Μαξ, 88′ Δημόπουλος, 90’+3 Μελίσσας – 31′ Κολοβός, 51′ Γιόχανσον.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Ζοάο (85′ Λύρατζης), Μπαλογιάννης (63′ Τσαούσης), Μουνίθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (76′ Μπεκ), Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μπουζούκης, Κολοβός (46′ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (46′ Νούνες), Μακέντα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact