ΖΩΔΙΑ

Ποια Είναι Τα Καυτά και Ποια Τα Ξενέρωτα Ζώδια Στον Έρωτα..

Φαντασία, φετίχ, απιστία, one night stand, έρωτας, πάθος, αγάπη… είναι όλα στις ίδιες «ποσότητες» για όλα τα ζώδια; Μάλλον όχι!

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι και αν την γνωρίζεις μπορείς να απογειώσεις το παιχνίδι μαζί του. Ανάλογα με τη συμπεριφορά όμως και τις προτιμήσεις του ζωδίου αλλάζει και η συχνότητα της seξουαλικής επαφής.

Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί στο σεξ το κάθε ζώδιο αλλά και την κατάταξή του σχετικά με το πόσο ενεργό είναι σεξουαλικά.

1. Υδροχόος

Στο seξ δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Υδροχόο. Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στη seξουαλική του ζωή. Αν αισθανθεί ασφάλεια, σπάνια ένας Υδροχόος θα σε αφήσει. Τους αρέσει να συζητούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο κρεβάτι γι’ αυτό μην τον αποπάρεις αν αρχίσει την κουβέντα! Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το seξ από το συναίσθημα. Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους που περιμένουν από σένα να κάνεις το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει σαν seξουαλικό αντικείμενο. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, γι αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές, όχι από φετιχισμό, αλλά επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία. Στο seξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Του αρέσει το seξ στο νερό. Συνήθως επιδιώκουν τον οργασμό δυο φορές, ένα στοματικό κι ένα γεννητικό. Πρόσεχε γιατί ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί και να γίνει σαδιστής. Τι πρέπει να γνωρίζεις: Βιάζεται πολύ για την πρώτη επαφή και βαριέται εύκολα.

2. Λέων

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το seξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο. Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς, αρέσει το seξ όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Δεν πρόκειται να τον στριμώξεις στους θάμνους που να χτυπιέσαι κάτω. Ο Λέοντας παραμερίζει τους κανονισμούς και τους τύπους με μια φυσική άνεση. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά του seξ επίσης και για να πούμε την αλήθεια, είναι. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή. Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί. Στη Λέαινα αρέσουν στάσεις που να της επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της. Στον άντρα Λέων, να θυμάσαι ένα πράγμα. Ποτέ μην τον χαϊδολογάς έστω και για αστείο. Έχει τεράστια αντοχή και η όρεξή του αστείρευτη. Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει την επιβεβαίωση και να αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι

3. Σκορπιός

Είναι ευαίσθητος και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα του δίνουν. Έχει αναπτυγμένο το seξουαλικό ένστικτο και για να απολαύσεις το seξ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Είναι ένα από τα πιο seξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του seξ, οι Σκορπιοί, συχνά, εμπλέκονται στο seξ συναισθηματικά. Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως και να επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους. Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα του seξ, προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται λάγνο seξι ζώο με ένταση και μυστήριο. Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει το δάγκωμα και το παιχνίδι με τη γλώσσα και κατέχει το στοματικό seξ απόλυτα. Του αρέσει το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα. Επίσης τα αρωματικά έλαια και εξωτικές λοσιόν. Τι πρέπει να γνωρίζεις: Του αρέσουν οι πιο kinky καταστάσειςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact