ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και ποιοι συνδυασμοί είναι οι πιο δύσκολοι…

Αλήθεια με ποιο ζώδιο ταιριάζω; Ποιο είναι αυτό που θα με ανεχτεί και θα μπορέσει να μείνει διπλά μου για πάντα; Πόσες φορές το ρωτήσαμε αυτό στον εαυτό μας.

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και ποιοι συνδυασμοί είναι οι πιο δύσκολοι…

Και ακόμα είμαστε με την απορία που βρίσκεται το άλλο μας μισό. Το άτομο που έχουμε δίπλα μας, είναι το απόλυτό μας ταίρι; Μάθε τώρα ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους. Ποια είναι εκείνα που αποτελούν έκρηξη πάθους και ποια απλά είναι όπου φύγει -φύγει…

Σύγκρινέ τα με τα δικά σου χαρακτηριστικά και ζήσε μια σχέση αρμονική και με προοπτικές που θα υπόσχεται ένα μέλλον, δυνατό.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΛΕΩΝ και ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για κοιτά με στα μάτια λοιπόν και θυμήσου…

Όταν αυτά τα δυο ζώδια βρεθούν μαζί, θα γίνει μια έκρηξη πάθους που θα δημιουργήσει ένα εργοστάσιο ερωτικών ορμονών. Είναι άκρως ερωτικότατα ζώδια και ο Λέοντας που ερωτοτροπεί συνέχεια, βρίσκει ανταπόκριση στο πρόσωπο του ανεπανάληπτου Αιγόκερου. Από την άλλη, η φιλοδοξία και των δυο είναι μεγάλη και έτσι η ένωση δεν θα αργήσει να γίνει. Αγαπούν τη ζωή και τον ερώτα. Έχουν σαν στόχο τους την επιτυχημένη τους καριέρα αλλά και θα βρουν χρόνο να αγαπήσουν ο ένας τον άλλο, ενώ προσφέρουν απλόχερα τη γενναιοδωρία τους. Εκεί που ο Λέων θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι παντού και να τον ακολουθεί πλήθος θαυμαστών, στην περίπτωση αυτή, θα προβάλει τον Αιγόκερω και θα του παραχωρήσει τη θέση του. Τεράστια υπέρβαση για τον εγωιστή Λέοντα. Αυτό τα λέει όλα. Ένας Λέων και ένας Αιγόκερως ισοδυναμούν με απόλυτη αγάπη πάνω σε γερές βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη μας είναι σαν το σύμπαν…

Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός που θα μπορούσε να υπάρξει ανάμεσα σε δύο ζώδια. Και ο Δίδυμος και ο Τοξότης αναζητούν συνέχεια κάτι νέο, βαριούνται τα ίδια και τα ίδια και είναι σε θέση να πάρουν το σακίδιό τους και να βγουν έξω για εξερεύνηση. Από την άλλη, αγαπούν και οι δυο τη στιγμή και λατρεύουν τον ερώτα, έτσι όπως ξέρουν αυτοί να ευχαριστιούνται. Ο διπλός εαυτός του Δίδυμου, θα βρει ανταπόκριση από τον Τοξότη που θα καλύψει όλα τα κενά, εάν υπάρχουν, και μαζί θα συνεχίσουν τον όμορφο ερωτικό τους αγώνα. Η επιβίωσή τους είναι σίγουρη και ο ένας απλά θα γίνει κομμάτι του άλλου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact