ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια ζηλεύουν και το δείχνουν και ποια το κρύβουν;

Δες το δικό του/της και μάθε

Λίγο πολύ όλοι ζηλεύουμε σε μια σχέση, απλά άλλοι το εκδηλώνουμε κι άλλοι όχι. Πώς θα καταλάβεις όμως αν ζηλεύει ο/η σύντροφός σου ή πώς θα εκδηλώσει τη ζήλεια του, αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί;

Δες το ζώδιό του/της και θα μάθεις.

Κριός Θέλει να αισθάνεται ότι κάνει κουμάντο, έτσι τείνει να είναι ανασφαλής, κάτι που οδηγεί σε συχνές κρίσεις ζήλειας. Όταν ζηλεύει, είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου για το σύντροφό του. Να περιμένεις μια έκρηξη αλλά και μια υπερβολή. Πρέπει συνεχώς να τον/ην καθησυχάζεις και να αφήνεις που και που να παίρνει τα ηνία της σχέσης για να νιώθει αρχηγός.

Ταύρος Δε θέλει να μοιράζεται κανένα από τα κεκτημένα του, κατ’ επέκταση και το ταίρι του. Αν αρχίσει να υποψιάζεται διάφορα, θα ερευνήσει αρκετά για να βασίσει τις εικασίες του. Αν βρει κάτι ύποπτο, θα γίνει πυρ και μανία. Θέλει να τον κάνεις να νιώθει συνεχώς ασφαλής και κυρίως να μοιράζεσαι μαζί του απόψεις, πεποιθήσεις, αρχές και αξίες.

Δίδυμοι Ένας Δίδυμος είναι επιρρεπής στην απιστία ή κάνει τέτοιες σκέψεις, χωρίς απαραίτητα να τις προχωρά, ίσως γι’ αυτό αναρωτιέται αν κι ο εραστής του κάνει τα ίδια. Είναι πολύ πιθανό να σου πει ευθέως ότι είναι ζηλεύει και θέλει να ξέρει τι του γίνεται, οπότε θα σπαταλήσεις αρκετό από τον χρόνο σου για να τον καθησυχάσεις. Μην τον/ην βρίσεις, ούτε να πάρεις αμυντική θέση, γιατί έτσι θα ανοίξει ένας απίστευτα κουραστικός κύκλος λεκτικών αντιπαραθέσεων.

Καρκίνο Μπορεί να είναι τυφλά ερωτευμένος, ωστόσο μην νομίζεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν ζηλέψει, θα το κρατήσει μέσα του και θα αρχίσει να μαζεύει πακέτο. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο του νερού, οπότε η διαίσθησή του δουλεύει άψογα. Ένα ξέσπασμα να το περιμένεις, όπως επίσης και την γκρίνια που θα ακολουθήσει στη συνέχεια και θα κρατήσει για πολύ καιρό.

Λέων Με το που θα ρίξεις το βλέμμα σου σε ένα άλλο πρόσωπο, να είσαι προετοιμασμένος/η για την κρίση ζήλειας του που θα ακολουθήσει, μιας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής σου. Το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει μια ζηλότυπη σκηνή. Το καλό είναι ότι δεν κολλάει, οπότε αν του παρέχεις ανεξαρτησία, του δώσεις χώρο και να τον πείσεις ότι είναι ο ήλιος σου γύρω από τον οποίο περιστρέφεσαι, θα του περάσει γρήγορα.

Παρθένος Ζηλεύει αλλά δεν θα το μάθεις, αν δεν έρθει η ώρα. Αν έχει υποψίες, θα αναλύσει και θα καταγράψει κάθε σου κίνηση, μπορεί να ψάξει μέχρι και τις τσέπες, τις τσάντες ή το τηλέφωνό σου, συλλέγοντας στοιχεία. Κι αν όντως έχεις κάνει κάτι, τότε δεν πρόκειται να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Μην πεις ψέματα ή κάποια χαζή δικαιολογία γιατί, πέρα του ότι θυμάται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, θα θυμώσει επειδή θα νιώσει ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact