ΖΩΔΙΑ

Πως αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν «δαγκώσει την λαμαρίνα»

Ζώδια : ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος στην αγάπη, δεσμεύεται, παθιάζεται, είναι τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός προστατευτικός και αφοσιωμένος. Διαισθάνεται οτιδήποτε κρύβεται πίσω από τον έρωτα και πληγώνεται εύκολα. Περιορίζει τον εγωισμό και τη λογική του όταν ερωτεύεται.

Είναι τυχερός όποιος τον εμπνεύσει τον απόλυτο έρωτα και άτυχος αν δεν εκτιμήσει αυτόν τον θησαυρό. Ξέρει να προσφέρει ευτυχία στις σχέσεις της ζωής του. Είναι εξάλλου η προτεραιότητά του και ολοκληρώνεται με τη συναισθηματική θαλπωρή. Είναι καλός εραστής, εξομολογητής και δεν ασφυκτιά σε μια στενή σχέση. Ίσως να ασφυκτιά η σύντροφός του αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο. Όταν ερωτεύεται, η ζωή του αποκτά νόημα.

Είναι αισθησιακός στο σεξ με έντονη σεξουαλική ζωή. Κακομαθαίνει το ταίρι του με κομπλιμέντα και δώρα. Ζηλεύει και περιτυλίγεται γύρω από τη σύντροφό του. Εκφράζεται με τα μάτια και γεμίζει και με το ελάχιστο που εισπράττει.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ρομαντική, ντροπαλή, συναισθηματική, υπομονετική. Η διάθεσή της μεταβάλλεται συνέχεια. Άλλες φορές είναι παράξενη, άλλες σιωπηλή και μελαγχολική και άλλες αισιόδοξη. Θέλει δίπλα της έναν άντρα ειλικρινή, στοργικό, να της προσφέρει ασφάλεια και αφοσίωση. Χρειάζεται επιβεβαίωση και αγάπη για να νιώθει καλά. Τρομάζει με την επιθετικότητα. Απορρίπτεται ο Κριός και ο Τοξότης. Θαυμάζει τον Αιγόκερω, αισθάνεται ασφαλής με τον Ταύρο και τον Παρθένο και ζει δυνατές συγκινήσεις και μεγάλους έρωτες με Σκορπιούς και Ιχθύς.

Όταν τα ζώδια ερωτεύονται
ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι γοητευτικός, δεν υποχωρεί εύκολα και δεν προσπαθεί και πολύ για να γοητέψει. Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα. Είναι σταθερός, επίμονος, προστατευτικός, αφοσιωμένος, γίνεται καλός σύζυγος και οικογενειάρχης. Αγαπά με μεγαλοπρέπεια και δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις.

Αναζητά την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αγαπά με αφοσίωση, περιποιείται το ταίρι του. Δίνει τα πάντα αρκεί να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Λάμπει και ερωτεύεται έντονα, επίσης, πληγώνεται συχνά.

Είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και ερωτικά. Παθιάζεται και δίνει μέγιστη ικανοποίηση. Θέλει το καλύτερο και το σκηνικό της ερωτικής συνεύρεσης είναι ρομαντικό και ξεχωριστό. Κάνει εντυπωσιακά και μοναδικά πράγματα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να τραβάει τα βλέμματα είτε με την ομορφιά, είτε με το στιλ, το ντύσιμο ή τη συμπεριφορά αλλά βέβαια να μην είναι πάνω από τον ίδιο και να τον επισκιάζει.

Εκδηλώνεται με χειρονομίες και λόγια. Το βλέμμα του είναι πονηρό, γεμάτο υποσχέσεις. Κάνει δώρα και θέλει να είναι πάντα βασιλιάς. Εκδηλώνεται άμεσα και είναι ξεκάθαρος. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και διεκδικεί με κάθε τρόπο το άτομο που επιθυμεί.

Η Λιονταρίνα έχει αυτοπεποίθηση και ομορφιά. Εντυπωσιάζει με την παρουσία της, είναι επιβλητική και αισιόδοξη. Θέλει να την θαυμάζουν, να κερδίζει τους άλλους και πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει. Αγαπά την ποιότητα και τους τίτλους και συνήθως παντρεύεται σημαντικούς άντρες. Με τον Κριό ταυτίζεται απόλυτα και κάνει σχέση ζωής, με τον Υδροχόο έλκεται αλλά τσακώνεται, με τον Τοξότη είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Με Καρκίνο και Ιχθύ δεν επικοινωνεί. Μακριά από Δίδυμο.

Ζώδια : ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας είναι ένα δύσκολο θέμα για τον Παρθένο. Όταν ερωτεύεται τρελά, χάνει τα μυαλά του. Για τον λογικό αυτό άντρα, τα συναισθήματα είναι ένα ανεξερεύνητο πεδίο. Είναι ορθολογιστής, συγκρατημένος, παθιάζεται και δεν εκφράζεται ποτέ δημοσίως.

Αναζητά τη σταθερότητα, τη συντροφικότητα, μια ώριμη αγάπη. Προσφέρει αφοσίωση, φροντίδα, τρυφερότητα και υποστήριξη όπου χρειαστεί. Δεν του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και οι έντονες εκδηλώσεις, θέλει ουσία. Εντυπωσιάζει με τη ζωντάνια, τη φιλικότητα, τη σεξουαλικότητά του.

Είναι μετριόφρων, ασκεί γοητεία όσο και αν ο ίδιος δεν το πιστεύει. Η συστολή είναι μεγάλο αφροδισιακό. Δίνει σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο παρά στο περιτύλιγμα. Γοητεύεται με άτομα που συζητάει ενδιαφέροντα θέματα. Έχει απαιτήσεις σε επίπεδο εμφάνισης, δεν του αρέσει η κακογουστιά και η ατημελησία και τρελαίνεται με την έλλειψη υγιεινής. Γίνεται ποιητής όταν ερωτεύεται και δείχνει την αγάπη του ακόμα και αν δεν διαθέτει μεγάλη φαντασία και ρομαντισμό.

Προσπαθεί να διευκολύνει τη ζωή της συντρόφου του με κάθε τρόπο.

Η γυναίκα Παρθένος είναι πρακτική και ρομαντική. Είναι δίκαιη και αποζητά τη γνησιότητα και την τελειότητα σε μια σχέση. Είναι πολύ ευαίσθητη, αγαπά την καθαριότητα, τους καλούς τρόπους και την ευγένεια. Αισθησιακή η σχέση με ένα Ταύρο. Με Κριό και Δίδυμο νιώθει ανασφάλεια, επιτυχημένη η σχέση με Αιγόκερω, μοιραία η σχέση με έναν Ιχθύ.

Ζώδια πως συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται;
ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αναζητά το ταίρι που θα τον ολοκληρώσει. Είναι περιπετειώδης, γοητευτικός και δεν δεσμεύεται εύκολα παρά μόνο αν γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Τότε γίνεται αποφασιστικός και ξεκινάει τη σχέση που ονειρευόταν, μια σχέση που θα του ομορφύνει την καθημερινότητα. Ολοκληρώνεται μέσα από την απόλυτη ένωση. Είναι αστέρι στην αγάπη και πρωταθλητής στη συντροφικότητα.

Είναι επικοινωνιακός, διπλωμάτης και του αρέσει η αρμονική και καλαίσθητη ζωή. Ζει τον έρωτά του σε όμορφες συνθήκες. Ερωτεύεται εύκολα αλλά ψάχνει το ιδανικό. Είναι ερωτιάρης, άπιστος αλλά δεν δέχεται την προδοσία. Δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Προσαρμόζεται εύκολα παντού. Απεχθάνεται τη χυδαιότητα και τις άσχημες συμπεριφορές. Συνδυάζει εμφάνιση με περιεχόμενο. Ζητά μια σύντροφο με φιλαρέσκεια και την αίσθηση του ωραίου, ευγένεια, φινέτσα, πνευματικότητα.

Το γούστο του είναι εκλεπτυσμένο και δεν του αρέσουν οι εντυπωσιασμοί. Δείχνει το ενδιαφέρον του με κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή. Οι χειρονομίες δεν είναι το καλύτερό του. Οι φιλοφρονήσεις του είναι εύστοχες και κάνουν τη σύντροφό του να αισθάνεται μοναδική. Είναι καλό σημάδι όταν μιλάει να χρησιμοποιεί τη λέξη «εμείς». Φιλάει υπέροχα.

Η γυναίκα Ζυγός είναι γόησσα, θηλυκή, αρμονική, γοητευτική, διπλωμάτης αλλά και αναποφάσιστη. Ο έρωτας προσδιορίζει όλη της τη ζωή. Θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη ενός άντρα στη ζωή της. Θέλει να είναι στοργικός, να της συμπαραστέκεται και να την καταλαβαίνει. Δύσκολα κρατάει τον γάμο της. Ξεκινάει δεσμούς δίχως να το πολυσκέφτεται. Ο ναρκισσισμός την κάνει ακαταμάχητη. Ο Ιχθύς είναι πολύ καλή επιλογή συζύγου, ο Τοξότης την κατακτά, ο Λέων την εντυπωσιάζει και κάνει μαζί της σχέσεις με προοπτική….Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact