ΖΩΔΙΑ

Πως αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν «δαγκώσει την λαμαρίνα»

Ζώδια ζουν τον έρωτα… χαλαρά
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα χαλαρά, ανέμελα, με περιπετειώδη διάθεση. Έχει την ανάγκη να αγαπήσει. Κρατά όμως καλά τις αποστάσεις ασφαλείας για να μην τον εκμεταλλευτούν. Δεν θυσιάζει την ελευθερία του και φοβάται τα ψεύτικα συναισθήματα. Όταν συναντήσει το μεγάλο έρωτα, κάνει τη σύντροφό του ευτυχισμένη.

Είναι ανοιχτόκαρδος αλλά καθόλου εύκολος. Δεν επιτρέπει στον καθένα να μπαίνει στη ζωή του, βάζει στεγανά. Δείχνει ενδιαφέρον, πίστη, σταθερότητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια. Του αρέσουν άτομα διαφορετικά από αυτόν, με άλλη κουλτούρα, εθνικότητα ή σπουδαία καριέρα. Στον έρωτα δεν έχει ταμπού.

Δεν τον σοκάρει τίποτα, δοκιμάζει τα πάντα αρκεί να υπάρχει το πνευματικό ερέθισμα. Εκτιμά τα ψυχικά χαρίσματα. Μια σέξι εμφάνιση δεν του λέει κάτι αν δεν έχει μοιραστεί ενδιαφέροντα και αντιλήψεις για τη ζωή. Τον ενδιαφέρει ο τρόπος σκέψης των άλλων. Οι στενόμυαλοι τον απωθούν. Δεν παρασύρεται από την επιφάνεια. Όταν ενδιαφέρεται για ένα πρόσωπο, συμπεριφέρεται φιλικά, συζητάει χωρίς τρυφερότητες. Στέλνει μηνύματα, τηλεφωνεί και όταν ξεπεράσει τις επιφυλάξεις του, γίνεται τρυφερός και ρομαντικός.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι εγωίστρια, αλλάζει συνεχώς. Ανήκει σε όλους αλλά και σε έναν. Κάνει τα πιο απίθανα πράγματα, είναι υπερβολική και στον έρωτα είναι παράδοξη. Θέλει έναν άντρα έξυπνο και με επιχειρήματα. Έντονη, δυνατή, εκρηκτική η σχέση με ένα Τοξότη, ακραία η σχέση με έναν Αιγόκερω (κρίνεται από την πρώτη στιγμή), καλή η σχέση με τον Υδροχόο, κεραυνοβόλος ο έρωτας με τον Ζυγό.

Ζώδια γεννήθηκαν για να αγαπούν
ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι γεννημένος για να αγαπά. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά και απέραντα.
Δεν φοβάται την αγάπη, και πολύ σπάνια πληγώνει κάποιον εσκεμμένα. Είναι αφοσιωμένος, τα δίνει όλα, προσφέρει τα πάντα: φροντίδα, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, οικονομική στήριξη, περιποίηση. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι η εξιδανίκευση. Όταν ερωτεύεται, εκφράζει τα συναισθήματά του. Λέει ψεματάκια, εύκολα αναγνωρίσιμα.

Είναι ακαταμάχητα γοητευτικός και αισθησιακός. Σεξουαλικά είναι τρυφερός, θέλει να τον προσέχουν και να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του. Είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και ζει το παραμύθι του. Είναι ευαίσθητος και διαισθητικός και ψάχνει να βρει τα ψυχικά χαρίσματα της συντρόφου του. Δεν τον απασχολεί η εμφάνιση. Θέλει αγάπη και ζεστή καρδιά.

Τσακώνεται συχνά και όταν ερωτεύεται, το δείχνει με κάθε τρόπο, με λουλούδια, ποιήματα, με το έντονο βλέμμα και το ελκυστικό πάθος. Κάνει ντελικάτες κινήσεις, όμορφα αγγίγματα αλλά και παθιασμένες αγκαλιές. Έχει βαθύ ψυχισμό που μεταβάλλεται γρήγορα και πολλές φορές γίνεται επιθετικός.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευαίσθητη, δραματοποιεί τις καταστάσεις και άλλοτε λέει ψέματα και άλλοτε αλήθεια. Έχει ένα μυστήριο και οι άντρες καλούνται να ανακαλύψουν το κρυμμένο της πρόσωπο. Είναι παραδοσιακή και δεν θέλει να κυριαρχεί στο σύντροφό της. Ιδανική η σχέση με Σκορπιό, πολύ καλή η σχέση με Αιγόκερω, καταλυτική με Δίδυμο, μοιραία με Ζυγό…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact