ΑΠΟΨΕΙΣ

Πως Χάσαμε Την Ευκαιρία Να Καταστρέψουμε Ολοκληρωτικά Το Τουρκικό Ναυτικό Και Να Ανακτήσουμε Την Κωνσταντινούπολη Εντός Του 2019!

Του Σπύρου Πρίφτη

Πόσες φορές έχουμε ακούσει από διάφορους αναλυτές διαχρονικά ότι η Τουρκία δέν πρόκειται να πάει σε ένα γενικευμένο Πόλεμο με την Ελλάδα, εάν δέν εξαλείψει τους Κούρδους Μαχητές σε τρία σημεία που είναι,

1) εντός Τουρκίας

2) Ιράκ

3) Συρία, ώστε να μήν έχει στα μετόπισθεν τής ένα δεύτερο μέτωπο!

Και αυτό το πλεονέκτημα το χάνει η Ελλάδα από τι φαίνεται, με την Στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στην Συρία κατά των Κούρδων, η Ελλάδα παρακολουθεί ανήμποροι και άπραγοι της εξελίξεις χωρίς Πολιτική και Στρατιωτική πυγμή!

Εάν υπάρχει μία και μοναδική ευκαιρία να επιτεθούμε στην Τουρκία, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! Φυσικά αυτή δέν είναι η πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε, την πρώτη την χάσαμε στο Πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το 2016!

Το ότι ένα μεγάλο μέρος της Στρατιάς του Αιγαίου, μαζί με Τεθωρακισμένες Δυνάμεις που προέρχονται από την Αν. Θράκη επιχειρούν και έχουν ενισχύσει της Τουρκικές Δυνάμεις στην Συρία, Σύν το σύνολο της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας να Δρά στο μέτωπο, έχουν αφήσει ανυπεράσπιστο και μόνο του το Τουρκικό Ναυτικό, που στην Φανταστική Περίπτωση (Λόγω ότι δεν υπάρχουν τα Κότσια την ονομάζω Φανταστική Περίπτωση ) Επίθεσης της Ελλάδας στην Τουρκία, θα Βουλιάζαμε όλο τον Τουρκικό Στόλο σε λίγα λεπτά, με την Πολεμική μας Αεροπορία και Ναυτικό να στέλνουν ένα ένα στον πάτο της θάλασσας της Τουρκικές Φρεγάτες!

Η δέ συντονισμένη Επίθεση μας από το Έβρο, θα δημιουργούσε Σόκ και πανικό στην Τουρκία, σε μια περίπτωση πουν δέν το περίμεναν κάν, ούτε στο πιο τρελό τους Στρατιωτικό σενάριο σε άσκηση! Με τις Ελληνικές δυνάμεις να μπαίνουν στην Κωνσταντινούπολη!

Αλλά τώρα τι να λέμε, κάνα παραμύθι να περνάει η ώρα, εδώ δεν δίνουμε κάνα όπλο στους Ηρωικούς Κούρδους για βοήθεια να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους, και θα Επιτεθούμε στην Τουρκία? Με ποιον Ηγέτη? Τον Κούλη!

priftisnews

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact