ΑΠΟΨΕΙΣ

Πως θα μας κυβερνάνε;

Όλοι μάθατε για το γεύμα που διοργανώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές σχολιάζουν πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται το Μέγαρο Μαξίμου για κομματικές εκδηλώσεις και όχι η Κουμουνδούρου.

«Πήγαμε γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (σ.σ. υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου», δήλωσε μία εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, η Μ.Λοΐζου μιλώντας στο Kontra.

Η Αριστερά, για όσους δεν γνωρίζουν πολιτική ιστορία, όταν αναλαμβάνει την εξουσία μετατρέπει τα κυβερνητικά κτήρια σε κομματικά γραφεία, καθώς δεν θέλει τόσο εύκολα να αποχωριστεί την εξουσία.

Γι’ αυτό το τελικό στάδιο του Κομμουνισμού είναι η «δικτατορία του προλεταριάτου», τα γράφει ο Μαρξ, μόνο που δεν θα είναι ο λαός στην εξουσία αλλά η όποια αριστερή ολιγαρχία, η οποία «τρώει» και «πίνει» στην υγειά των κορόιδων (βλ. στις μέρες μας Βενεζουέλα).

Όσοι ΛΟΙΠΌΝ έχουν την τύχη να ταξιδέψουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μεσημέρι και βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε 15 πιάτα που καλύπτουν όλα τα γαστριμαργικά γούστα, καθώς το μενού άλλαξε και έγινε πιο «βαρβάτο».

Ανάμεσα στις επιλογές βρίσκονται ψάρι, κρέας, ζυμαρικά, γεύματα για χορτοφάγους. Υπάρχουν όμως και πιάτα για πιο εκλεπτυσμένα γούστα. Σολομός, φιλέτο σχάρας και γαριδομακαρονάδα.

Εκτός από τον πρωθυπουργό, ιδιαίτερη «αδυναμία» στα κυβερνητικά αεροσκάφη δείχνουν και ορισμένοι υπουργοί . Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα και τέως υπουργός Άμυνας έχει χρησιμοποιήσει 67 φορές τα τρία αεροσκάφη. Αναφορικά με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, έχει ταξιδέψει με αυτά 50 φορές ενώ 8 φορές τα χρησιμοποίησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Και πάει λέγοντας…

Συγκρίνετε τις παρακάτω εικόνες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα σε σχέση με το που οδεύουμε:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact