ΓΥΝΑΙΚΑ

Το προϊόν ομορφιάς που θα κάνει την επιδερμίδα σου 10 χρόνια νεότερη

Σχεδόν όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πώς πρέπει να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας, τι προϊόντα πρέπει να αγοράζουμε αλλά και πώς να τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας.

Ξεκινώντας από το πιο βασικό στάδιο περιποίησης, αυτό του καθαρισμού που πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, ακόμα και αν δεν έχουμε βγει εκτός σπιτιού και δεν έχουμε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό μας με εξειδικευμένα προϊόντα, συνεχίζουμε με την προετοιμασία του δέρματος και τέλος με την ενυδάτωση.

Επενδύουμε σε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας μας και ποτέ δεν επηρεαζόμαστε από επιλογές που κάνουν γνωστοί ή φίλοι μας. Το ότι ένα προϊόν μπορεί να είναι ευεργετικό για κάποια φίλη σας, δε σημαίνει ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε εσάς. Πρέπει να ανακαλύψετε τις ανάγκες που έχει το δέρμα σας, να γνωρίσετε τι τύπο δέρματος έχετε-λιπαρό, ξηρό,μεικτό- να δοκιμάσετε προϊόντα και να δείτε σε βάθος χρόνου αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για λαμπερό, μη γερασμένο δέρμα τότε αυτό κρύβεται στην προστασία και στην ενυδάτωση. Είναι πολύ σημαντικό να προλαμβάνουμε τις ανάγκες του δέρματος πριν προκύψουν. Με αυτό τον τρόπο έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η περιποίηση του προσώπου ξεκινάει ήδη από την εφηβική ηλικία, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσετε να περιποιείστε το δέρμα σας, να αποτρέψετε, να μειώσετε τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αναζητήστε προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που θα σας χαρίσουν λαμπερό δέρμα.

Και επειδή αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό πληθυσμού είναι η αντιγήρανση, αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με δερματολόγους αλλά και την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, το αντιηλιακό και η ενυδατική κρέμα είναι τα δύο πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε. Το αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται χειμώνα, καλοκαίρι στα μέρη που είναι εκτεθειμένα στις υπεριώδεις ακτίνες και αντίστοιχα η κρέμα πρωί αλλά και βράδυ.

Τονίζουν την αναγκαιότητα του αντηλιακού καθώς είναι ένα προϊόν που αρκετοί αμελούν ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, τις ημέρες που έχει συννεφιά. Η προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι η πιο σημαντική αντιγηραντική ασπίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας.

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη λοιπόν, για τις πρωινές ώρες προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει ενυδάτωση, με αντηλιακή κάλυψη. Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα που μπορείτε να ανακαλύψετε. Εφαρμόστε το σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και συνεχίστε με τη βάση ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιείτε.

bovary.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact