ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί ξανά υποψήφια βουλευτής της ΝΔ: Θα ξεσηκώσει τους γονείς των παιδιών στο ΤΕΙ να αντιδράσουν κατά του Ρωμανού

Υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη έγραψε η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών, στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζοντας την απόφαση να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στο Νίκο Ρωμανό.

Μάλιστα αναφέρει πως «θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους». Το σχόλιο της κα Σιδέρη μόλις έγινε γνωστό διαδόθηκε στο διαδίκτυο προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ολόκληρο το σχόλιο της Χριστίνας Σιδέρη

«Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη. Ντροπή σας που μας ξεφτιλίσατε. Προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα και θα τιμωρηθείτε γιατί επιβραβεύσατε για άλλη μία φορά τη διαφθορά, τους εκβιασμούς και τις τακτικές των ξεφτιλισμένων του ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ και στο εξής θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους. Αυτή τη νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκλημάτων, ενάντια σε όλους εμάς που επιλέξαμε να είμαστε να είμαστε νόμιμοι».   

Υπενθυμίζεται πως η Χριστίνα Σιδέρη είχε προκαλέσει ξανά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, όταν σε ανάρτησή της στο facebook είχε γράψει: «Να συλλάβουν αμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ψηφοφόρους τους»
Προκαλεί υποψήφια βουλευτής της ΝΔ: «Να συλλάβουν αμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ψηφοφόρους τους» και συνέχιζε «αναρχοκομμουνιστές, η καινούργια πτέρυγα σας περιμένει, γράφει η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών, η οποία ζήτησε να συλληφθούν όλα τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αρκετές δολοφονίες, όπως αυτές της Marfin. Κλείνοντας μάλιστα το κείμενο της, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact