ΖΩΔΙΑ

Δες τι προσέχει ΠΑΝΤΑ το κάθε ζώδιο πάνω σε μία γυναίκα!!

Τα πράγματα που αρέσουν στους άνδρες πάνω μας, συχνά δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση, το μέγεθος του σoυτιέv ή οποιονδήποτε από τους τυπικούς λόγους, νομίζουμε, πως οι άνδρες, μας ερωτεύτηκαν.

Στην πραγματικότητα, αν και η φυσική εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν (έτσι δεν είμαστε όλοι;), όταν πρόκειται να προχωρήσει μια σχέση και μπαίνουν συναισθήματα, είναι αυτό που μετρά λιγότερο.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν τουλάχιστον 12 εντελώς μη-φυσικά πράγματα, αναλόγως ζωδίου, που κάνουν την καρδιά του συντρόφου σας να πάλλεται. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για αυτά, διαβάστε προσεκτικά, διότι κάθε άνδρας σε σχέση πάντα με το ζώδιο του, θα ήθελε να είναι με μια γυναίκα που νοιάζεται γι’ αυτόν και του το δείχνει…

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός, θα λατρέψει το πάθος σας. Εκείνον τον τρόπο που τα μάτια σας λάμπουν και η ενέργεια σάς πλημμυρίζει, όταν μιλάτε για κάτι που πραγματικά αγαπάτε με την δύναμη της ψυχής σας. Παρά το γεγονός, ότι στην κοινωνία μας οι άνδρες συχνά διαμαρτύρονται για τις γυναίκες οδηγούς, ενας Κριός θα συμφωνήσει ότι οι ικανότητες οδήγησης είναι ένα must για μια σύγχρονη γυναίκα. Μάλιστα είναι έτοιμος να προχωρήσει ακόμη περισσότερο και να παραδεχτεί ότι αγαπά μια γυναίκα που μπορεί να κάνει έναν κινητήρα να «γουργουρίζει», όπως ένα πεινασμένο γατάκι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας Ταύρος, θα εκτιμήσει ότι είστε ικανή να απολαύσετε το φαγητό. Το να είστε σε θέση να πάτε έξω σε ένα εστιατόριο, να χαλαρώσετε, να έχετε μια ωραία στιγμή και να μιλήσετε για το φαγητό σας από την άποψη του πόσο καλή γεύση έχει, αντί για το πώς το λίπος πρόκειται να σας παχύνει, δείχνει ότι εκτιμάτε τις ωραίες γεύσεις, όπως φυσικά κι ο ίδιος. Επίσης, εάν γνωρίζετε τι θέλει να φάει χωρίς να χρειάζεται να τον ρωτήσετε, εκφράζει πόσο καλά τον ξέρετε. Πέρα απ’ ότι τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, η παλαιά παροιμία «ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει μέσα από την κοιλιά του» έχει κάποια βάση μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άντρας Δίδυμος, έχει ευλογηθεί με ένα θαυμάσιο επικοινωνιακό ταλέντο και αυτό είναι που χρησιμοποιεί για να φέρει τους άλλους κοντά στην καρδιά του, οπότε θα ήταν ευχής έργο να βρει μια καλή ακροάτρια. Ξέρετε… μια που απλά να κάθεται, να ακούει (και εννοώ πραγματικά να ακούει) και να δείχνει ότι την ενδιαφέρουν όσα λέει. Ω, και αυτό περιλαμβάνει την υπομονή, καθώς και την κατανόηση ότι μπορεί να τον ακούει να μιλά για τα πάντα. Αν του πείτε: «Εντάξει, μωρό μου, κάθε φορά που θέλεις να μιλήσουμε – είμαι εδώ για εσένα», κρατάτε την επαφή με τα μάτια και δεν τον διακόπτετε, είμαι σίγουρη ότι θα έχετε κερδίσει μια θέση στην καρδιά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πίσω από το καβούκι του, ο άνδρας Καρκίνος είναι μια απαλή, γλυκιά καρδιά που νομίζει ότι μπορεί να κρύψει, αλλά δεν συνειδητοποίει ότι στην πραγματικότητα είναι το μαργαριτάρι του. Ένας τσακωμός στο γραφείο ή στην οικογένειά παίζει με τα συναισθήματά του, περισσότερο απ’ ό, τι θα ήθελε. Έτσι, θα λατρέψει μια γυναίκα που θα δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για να αφήσει τις ευαισθησίες του. Ακούστε τις ανησυχίες και τα προβλήματά του χωρίς να προσπαθείτε να τον διορθώσετε, δείχνοντάς του ότι δεν τον θεωρείτε αδύναμο ή ανεπαρκή και ότι του παρέχετε μια θέση στη σχέση να μοιραστεί αυτό το κομμάτι της ζωής του.

ΛΕΩΝ

Ποιος ορίζει την υπεροχή, καλύτερα από τον Βασιλιά της ζούγκλας; Από τα παλιά χρόνια, οι άνδρες είχαν να πολεμήσουν, να παρέχουν για να προσελκύσουν και να κρατήσουν τις γυναίκες και δεν φοβούταν να βγάλουν την αρρενωπότητα τους σε επίδειξη. Αφήστε λοιπόν τον Λέοντα να γνωρίζει ότι τον σκέφτεστε ως κολώνα του σπιτιού, σαν έναν άνθρωπο που επιλύει προβλήματα, πολυτεχνίτη, υπέροχο εραστή και ιππότη. Δώστε πάνω απ’ όλα συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη δύναμή του, επιβεβαιώνοντας του ότι τον θαυμάζετε, κάτι που ισοδυναμεί με αγάπη. Όταν π.χ. ανοίγει το καπάκι στο βάζο μαρμελάδας με ευκολία, να αναφέρετε ότι σας αρέσει να έχετε έναν τέτοιο ισχυρό άνδρα γύρω σας. Αυτός άλλωστε ήταν κι ο λόγος που τον επιλέξατε σε σχέση με τους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε πρόκειται για μια ημερομηνία επετείου σας, είτε για την παρουσίαση στο γραφείο ή απλά ένα ταξίδι με φίλους, η τελειότητα με τον προγραμματισμό και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι αυτό που κάνει τον άνδρα Παρθένο να ξεχωρίζει περισσότερο από τους άλλους. Αν θυμάστε να τον ευχαριστείτε ακριβώς για αυτά τα μικρά πράγματα, είναι εκείνα που θα σας κάνουν στα μάτια του ξεχωριστή. Την επόμενη φορά που πάει τα παιδιά στο σχολείο ή παίρνει έξω τα σκουπίδια, εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας. Έτσι δείχνετε, ότι πραγματικά εκτιμάτε ό, τι σας προσφέρει, βελτιώνει τη στάση του και εμποτίζει τη σχέση σας με μια αίσθηση καλής ενέργειας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact