ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ρομαντικοί γάμοι και άγρια διαζύγια!

Ενας μάλλον αναμενόμενος γάμος και ένα απρόσμενο, άκρως εκρηκτικό διαζύγιο «αναστατώνουν» την πολιτική ζωή του τόπου, αφού στην πρώτη -ευχάριστη- περίπτωση πρωταγωνίστρια είναι η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελενα Ράπτη και στη δεύτερη -πιο εφιαλτική- η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος (και βαφτισιμιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου) Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
Η Ελενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας εμφανίζονται πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα, να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Κύπριος τραγουδιστής ανυπομονεί να ντυθεί γαμπρός το αργότερο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ή ακόμα και στις αρχές του 2015!

Συμβιώνουν

Ηδη οι δύο τους συγκατοικούν, ενώ φέρεται να έχουν «καπαρώσει» και τους κουμπάρους. Ο τραγουδιστής έχει εξομολογηθεί δημοσίως τον έρωτα και τον θαυμασμό του για τη «δυναμική προσωπικότητα και την αξιοθαύμαστη αυτοπειθαρχία της Ελενας», η οποία επίσης δεν «κρύβεται». Οι δυο τους συζούν στο διαμέρισμα της πολιτικού στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αν και ο Λούκας Γιώρκας νοικιάζει ένα μικρό σπίτι σε άλλο σημείο.
Την ίδια ώρα, εκκωφαντικός είναι ο επίλογος που γράφεται στην έγγαμη συμβίωση της βουλευτού κυρίας Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της (κατά 13 χρόνια μεγαλύτερό της), τον πολιτικό μηχανικό Βασίλη Παπαϊωάννου. Καθώς πλησιάζει το επεισοδιακό τέλος του γάμου τους έρχονται στο φως λεπτομέρειες που θυμίζουν την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Μόνο που δεν πρόκειται για σενάριο, αλλά για δραματικές «σκηνές» (απειλές, εκβιασμοί, ενδοοικογενειακή βία κτλ.) που περιλαμβάνονται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εκπρόσωπου Τύπου της Ν.Δ. Οπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κυρία Ασημακοπούλου είναι αντίδικος με τον 61χρονο, αφού η πρώτη ζητεί να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού τους, καθώς και να μετοικήσει (σ.σ.: ο σύζυγος) από το σπίτι τους, στα Ιωάννινα.

Στο δικόγραφο υπάρχουν συγκλονιστικές περιγραφές. Τα προβλήματα ξεκίνησαν το 2011, ενώ η ίδια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το 2012: «Ανοίγοντας η μητέρα μου το χρηματοκιβώτιο ανακάλυψε ότι έλειπαν 35.000 ευρώ. Σε κατάσταση σοκ επικοινωνήσαμε με τον σύζυγό μου για το ενδεχόμενο διάρρηξης ή κλοπής. Οταν αποφασίσαμε να φωνάξουμε την Αστυνομία, ο σύζυγός μου παραδέχτηκε ότι προ των εκλογών του Μαΐου 2012 είχε παρακολουθήσει τη μητέρα μου, για να δει πού κρύβει το κλειδί (…) Επικαλέστηκε χρέη προς την Εφορία και ότι πήρε τα χρήματα για να μη μου προκαλέσει προβλήματα προεκλογικά».
Η ίδια λέει: «Μου φέρεται βάναυσα, είναι αγενής, φωνασκεί και βωμολοχεί». Εξάλλου, αναφερόμενη στην περίοδο των ευρωεκλογών λέει ότι της πρότεινε επίμονα να απαιτήσει από τον πρωθυπουργό να εξασφαλίσει την εκλογή της στην Ευρωβουλή ή να τη στείλει επίτροπο ή να της αναθέσει υπουργείο: «Οταν αρνήθηκα, απείλησε ότι θα με εγκαταλείψει και θα με διασύρει».

Λεπτομερώς, δε, αναφέρεται στο επεισόδιο που προκάλεσε την ολοκληρωτική ρήξη μεταξύ τους: «Με την έναρξη των θερινών διακοπών ο σύζυγός μου (…) με απείλησε λέγοντας: “Eγώ δεν θα κάνω τον Αλβανό (…) Για να κάνω τον σύζυγό σου θα πληρώσεις, αλλιώς θα σε κάνω ρεζίλι (…)” Το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου μού ζήτησε 250.000 ευρώ, απειλώντας ότι θα καταστρέψει την πολιτική μου καριέρα». Το βράδυ της επόμενης μέρας «μου ανακοίνωσε ότι απαιτεί πια 300.000 ευρώ και ότι προσέλαβε δικηγόρο». Η αίτηση θα συζητηθεί σε δύο εβδομάδες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact