ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ροζίτα Σώκου: Δεν συγχωρώ τους πεθαμένους – Στη Μελίνα τα είχα πει

H Ροζίτα Σώκου, βρέθηκε καλεσμένη στα Καρτάσιανς και μεταξύ άλλων μίλησε και  για τα όσα έχει πει για την Μελίνα Μερκούρη, τον Γιάννη Δαλιανίδη και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

«Αυτά που είπα για την Μελίνα, μου τα είπε η ίδια, δεν μπορώ να εγγυηθώ αν μου είπε ψέμματα. Μου είπε ότι τη λέξη “οργασμός” δεν την έχω δοκιμάσει. Την ώρα που έχω τα κέφια μου, λέω πολλά. Δεν συγχωρώ τους πεθαμένους με τίποτα. Θα συγχωρήσω τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, ντροπή. Δεν έχει σημασία. Τι πάει να πει “έχουν φύγει από τη ζωή”.

Πρώτο και κύριο έχω τις κριτικές που έστελνα όταν ζούσε. Είχα τρελαθεί με τη Στέλλα, τους λάτρευα όλους. Όλος η Ελλάδα περίμενε αν θα πάρει βραβείο η “Στέλλα”. Όταν γυρίστηκε το επόμενο, εγώ πήγα από το πρωί και τα κανόνισα όλα. Και έρχεται και της λέω “όλα είναι εντάξει Μελινάκι, μην φοβάσαι τίποτα, το πάρτι θα γίνει στην πάνω αίθουσα”. Και μου λέει “μόνο που δεν θα είσαι μέσα εσύ. Δεν θέλουμε δημοσιογράφους”. Ύστερα από όλα αυτά. Δεν βγάζω πικρία.

Στην “Φαίδρα” έκανα υπομονή. Όταν έπαιξε το τρίτο έργο που δεν βλεπόταν, τη Μήδεια, στο τέλος μου είπαν ότι θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι, μεγάλο γεύμα και λέω ότι εγώ ανήκω στην χώρα του Ξένιου Δία, για μένα το φαγητό δεν είναι να χορτάσω, αύριο θα γράψω πολύ άσχημα για εσάς και δεν μπορώ να φάω το φαϊ σας. Πάντα τα έλεγα. Από εκεί και πέρα, τελείωσε για μένα.

Το γεγονός ότι “έφυγαν” από τη ζωή, δεν με αφορά. Ούτε το καταδέχομαι να το σκεφτώ. Μεθαύριο θα “φύγω” από τη ζωή και δεν βλέπω την ώρα. Χώμα σε χώμα. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ψέμματα. Αυτό είναι το άλλο μου ελάττωμα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact