ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το βιβλίο της Βαλερί: Τι γράφει στη σκηνή της κρεβατοκάμαρας


Οι Γάλλοι «μπήκαν» στην κρεβατοκάμαρα του Ολάντ – Σαν… τρελό πουλάει το βιβλίο-βόμβα: Αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις και τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

Σαν ζεστή… μπαγκέτα πωλείται στη Γαλλία το βιβλίο-βόμβα της πρώην ερωμένης του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ – 80 έως 100 βιβλία την ώρα! Oι Γάλλοι αναγνώστες έχουν πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα απολαμβάνοντας τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που αφορούν στην… κρεβατοκάμαρα του Γάλλου προέδρου και δείχνουν πού μπορεί να φτάσει μία γυναίκα που έπεσε θύμα απιστίας.  

Το βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας αναμένεται να εξελιχθεί σε εκδοτικό φαινόμενο, σύμφωνα με τη Liberation,  που επικαλείται πηγές του Amazon, το βιβλίο «Merci pour ce moment», θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το βιβλίο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Και δικαίως, αν σκεφθεί κανείς πως στο βιβλίο, η Βαλερί κτίζει ένα βιτριολικό προφίλ του Ολάντ. Εκτός από το ότι μισεί τους φτωχούς τους οποίους αποκαλεί και ξεδοντιάρηδες, κατά τα γραφόμενα της Βαλερί, ο Γάλλος πρόεδρος είναι φυγόπονος, λατρεύει την πολυτέλεια και με την συμπεριφορά του, δεν αποτελεί παραδειγματικό πρόεδρο. Ο ίδιος επίσης φέρεται να της είπε για την σχέση του με την Ζουλί Γκαγέ ότι ήταν «μία ανοησία, μία κουταμάρα».  

Η Βαλερί εμφανίζεται εξοργισμένη για τον εξευτελισμό που υπέστη μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό «Closer» της ανάρμοστης σχέσης του πρώην εραστή της με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ. Τουλάχιστον διακόσιες χιλιάδες αντίτυπα διέθεσε την πρώτη ημέρα η γαλλική «Αmazon» ενώ η «Le Figaro» εκτιμά ότι το βιβλίο θα αποφέρει στηνΒαλερί το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ  φέρνοντας τα πάνω – κάτω στο Ελιζέ από τις αποκαλύψεις.

Ο εκδοτικός οίκος «Les Arenes» τρίβει τα χέρια του καθώς το κοινό σπεύδει να προμηθευτεί τρία-τρία τα αντίτυπα του βιβλίου, προκειμένου να μην εξαντληθούν την ώρα που ο γαλλικός Τύπος ασχολείται με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του ζευγαριού όταν έσκασε σαν βόμβα η αποκάλυψη ότι ο Ολάντ διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ. Κυρίως γυναίκες, ηλικίας 40 έως 50 ετών, ήταν αυτές που έσπευσαν πρώτες να προμηθευτούν το πιπεράτο βιβλίο, που δείχνει ότι η εκδίκηση της Βαλερί είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η «Le Figaro» παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της αναλυτικά τη σκηνή από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού όταν η Βαλερί ενημερώθηκε για τα νυχτοπερπατήματα του εραστή της και του τηλεφώνησε για να συναντηθούν στο Ελιζέ. 

«Ανέβηκα τρέχοντας τα σκαλιά που οδηγούν στο διαμέρισμα. Ο Φρανσουά ήταν ήδη εκεί. Καθίσαμε στο κρεβάτι. Ο καθένας στην πλευρά όπου προτιμούσε να κοιμάται. Το μόνο που κατάφερα να πω ήταν: Και;». 

«Λοιπόν, είναι αλήθεια», της είπε εκείνος. 

«Τι είναι αλήθεια; Κοιμάσαι με αυτή την κοπέλα;», τον ρώτησε. 

«Ναι», απάντησε εκείνος ακουμπώντας με την με το χέρι του. «Είμαστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο πάνω στο μεγάλο κρεβάτι». Το βλέμμα μου δεν κατάφερε να διασταυρωθεί με το δικό του. Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν:

«Πώς έγινε; Γιατί; Από πότε;». 

«Εδώ κι ένα μήνα», απάντησε εκείνος. 

Παρέμεινα ψύχραιμη, χωρίς να εκνευριστώ, χωρίς να κυλίσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια μου. 

«Πού είναι ο πρόεδρος που αποτελεί πρότυπο για τον λαό του;», γράφει η Βαλερί στο βιβλίο της. 

«Θα έπαιρνα το αυτοκίνητό μου για να φύγω», σκέφτηκα.

Σελ. 34

«Την ώρα που μιλάγαμε για χωρισμό, προσπαθούσα να καταλάβω λογικά τι συνέβη. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι εγώ πληρώνω τα σπασμένα. Δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Αισθανόμουν σαν υπνωτισμένη…

Σελ. 35

«Τι έψαξε να βρει σε αυτή την κοπέλα που δεν βρήκε σε μένα;  Πέσαμε να κοιμηθούμε. Ο καθένας σε διαφορετικό δωμάτιο. Αυτή τη φορά, ήταν το τέλος. Η νύχτα ήταν γεμάτη εφιάλτες. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Ξύπναγα κάθε λίγο και λιγάκι. Φανταζόμουν τον Ολάντ να αγκαλιάζει μία άλλη γυναίκα. Ποιος έκανε το πρώτο βήμα; Τι βρήκε σε αυτή τη γυναίκα που δεν του το έδινα εγώ;», γράφει η Τριερβελέρ.

Σελ. 39

«Εγώ και ο Ολάντ δεν σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο το θάνατο. Ο ίδιος αρνείται να μιλήσει για τον θάνατο. Δεν ξέρει πώς να χειριστεί τους ετοιμοθάνατους και τις οικογένειες των θυμάτων. Φοβάται. Αποφεύγει αυτούς που βιώνουν δράματα, λες και η δυστυχία είναι κάτι το μεταδοτικό. Επιπλέον, του αρέσει η πολυτέλεια. Του αρέσει να τρώει σε μεγάλα εστιατόρια , εμένα σε bistrots. Του αρέσουν τα μεγάλα ξενοδοχεία ενώ σε εμένα τα μικρά. Εγώ είμαι ευτυχισμένη και με με μικρά πράγματα». 

Το βιβλίο γράφει επίσης ότι η Βαλερί δεν μπορούσε μα τίποτα να ξεπεράσει την εικόνα της πρώην του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάν. Τι έκανε λοιπόν για να του δώσει να καταλάβει πώς αισθάνεται η ίδια που κυκλοφορεί συνεχώς ανάμεσά τους η πρώην του; Έβαλε σε διάφορα σημεία του σπιτιού φωτογραφίες του πρώην συζύγου της για να δείξει στον Ολάντ πως για την ίδια ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ανέχεται την Σεγκολέν, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, που κυκλοφορούσε συνεχώς στα πόδια τους… 
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact