ΚΥΠΡΟΣ

Serial Killer στην Κύπρο: Τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – Δεμένο το πτώμα… σε προχωρημένη αποσύνθεση

Στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε η σορός που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11:00 δεμένη, σε προχωρημένη αποσύνθεση και μετά από πολλές εβδομάδες αναζήτησης μέσα στην τρίτη βαλίτσα του θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσέρο.

Μετά από επίμονες προσπάθειες, δύτης καταδύθηκε και σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο παλιό μεταλλείο, και εντόπισε τη βαλίτσα στη δυτική πλευρά της λίμνης.

Σε αυτήν πιθανώς να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση, η σορός εντοπίστηκε δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ η βαλίτσα είχε μέσα πλάκες πεζοδρομίου, προφανώς για να βυθιστεί νωρίτερα στην Κόκκινη Λίμνη.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τις αναμενόμενες πυρκαγιές.

Οι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησαν αυτοψία επί της σορού που εντοπίστηκε εντός της τρίτης βαλίτσας. Ακολούθως, φορτηγό της Αστυνομίας ανέλαβε τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.

Στην Κόκκινη Λίμνη έφθασε λίγο μετά τις 12:00 και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέβηκε στη βάρκα όπου τοποθετήθηκε η τρίτη βαλίτσα.

Αποχωρώντας από το σημείο, ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε για αγριότητα και θηριωδία. Όπως είπε, είναι κάτι πρωτοφανές, κάτι που δεν έχει ξαναβιώσει στα 42 χρόνια της καριέρας του στο αστυνομικό σώμα.

Πέραν του Μάρκου Τράγκολα και του Κύπρου Μιχαηλίδη, στη λίμνη έσπευσαν και ανακριτές του ΤΑΕ με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τμήματος Νεόφυτο Σιάηλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ ψάχνουν για τρεις γυναίκες που συνομιλούσαν με τον 35χρονο και δεν τις εντόπισαν ακόμα. Αύριο, οι έρευνες συνεχίζονται στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου κατ’ ισχυρισμό του υπόπτου βρίσκεται η σορός της 6χρονης Σιέρρα Γκράτσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact