ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σοφία Βογιατζάκη: Δεν μπορούσα να μιλήσω από ντροπή

Η Σοφία Βογιατζάκη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει επιλέξει  να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν είναι άλλο από  το τρανταχτό γέλιο της. Αν και  η Σοφία χρωστούσε σε δάνεια και κάρτες δεν το έβαλε κάτω. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Αγορά μιλάει μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από το Έψιλον αλλά και σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται σήμερα.

– Ανακοινώθηκε ότι αποχώρησες από την εκπομπή  του Εψιλον «Γυναίκες» γιατί άλλαξε το concept . Άλλοι λένε ότι δεν ταίριαξε η χημεία σας. Ακούγεται ότι δεν πληρώθηκες. Τι συνέβη τελικά;

«Καταρχήν θέλω να σου πω ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από όσο έπρεπε. Ήμουν στην πρόβα και βρήκα χίλιες κλήσεις στο κινητό μου για να με ρωτήσουν τι συνέβη. Δεν ισχύει τίποτα από ότι γράφτηκε ,όλα έγιναν κοινή συναινέσει . Το κανάλι αποφάσισε ότι ήθελε να αλλάξει το concept της εκπομπής και να μειώσει το budget, κι εγώ είχα φτάσει στο σημείο να μην προλαβαίνω τίποτα, γιατί είχα  ήδη ξεκινήσει πρόβες για το θέατρο. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι ανυπόστατα.»

-Οικονομικά πως τα καταφέρνεις;  Έχεις δηλώσει παλαιότερα πως χρωστάς στις τράπεζες και πέρυσι το χειμώνα έφτασαν σε σημείο να σου κόψουν το ρεύμα. Ισχύει;

«Δύσκολα όπως όλοι μας. Όντως μου έκοψαν το ρεύμα αλλά δεν είμαι και η μοναδική. Εξάλλου οι  ηθοποιοί δεν είμαστε μία διαφορετική κάστα ανθρώπων, δουλεύουμε για να επιζήσουμε όπως όλοι μας και να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας.»

-Έκανες κακή διαχείριση;

«Όλοι κάναμε κακή διαχείριση, δεν ξέραμε τι θα συμβεί.»

– Τώρα σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεσαι;

«Είμαι νορμάλ με την έννοια ότι έχω να πληρώσω τις δόσεις μου. Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο με τους μισθούς που έχουν πάει εκεί που έχουν πάει. Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω δουλειά.»

-Είναι αλήθεια ότι ως τα 18 χρόνια σου δεν μπορούσες να μιλήσεις;

«Ναι, ήμουν πολύ ντροπαλή είναι αλήθεια επειδή μεγάλωσα σε ένα υπερπροστατευτικό περιβάλλον. Ήταν καθαρά ψυχολογικό. Μου είπαν ότι θα δουλέψουμε με ορθοφωνία και θα βγει η φωνή μου .Η μετάλλαξη συνέβη στο δεύτερο έτος. Οπότε λύθηκε το θέμα.»

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact