ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σοκάρει η Νανά Καραγιάννη: «Με ξεφτίλισαν!

Σοκάρει η Νανά Καραγιάννη: «Με ξεφτίλισαν!

Η κατάσταση της Νανάς Καραγιάννη και η εικόνα της είναι αντικειμενικά τρομακτική. Πόσο μάλλον όταν σε μικρότερη ηλικία την έχουμε ζήσει πολύ διαφορετική.

Σχεδόν όλη η Ελλάδα αναρωτιέται κάθε φορά που ασχολούμαστε μαζί της. «Γιατί αυτό το κορίτσι μεταμορφώθηκε; Γιατί έφτασε στα όρια της;».

Τα ερωτηματικά είναι πολλά. Όμως είναι ελάχιστά αυτά που έχει πει η ίδια σε φίλους δημοσιογράφους ακόμη και στους ανθρώπους που ήταν κοντά της. Και ξέρετε γιατί;

Διότι ούτε κι εκείνη ξέρει ακριβώς. Η κατάσταση της εκτροχιάστηκε την εποχή που δουλεύαμε μαζί στον πρωινό καφέ. Ήμουν αρχισυντάκτης της εκπομπής τότε και είχα διαπιστώσει την σταδιακή την αλλαγή της. Ήταν στα χωρίσματα με τον πρώτο άντρα της… δεν ένιωθε καλά και αισθανόταν μοναξιά. Πιστέψτε με. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν μέσα στα φώτα με καθημερινή προβολή χρήματα αναγνωρισιμότητα και παρ όλα αυτά τα είχε βάλει με τον εαυτό της.

Ο καιρός πέρασε ο πρώτος άντρας τελείωσε και μετά ήρθε η χαριστική βολή: Θυμάμαι τότε μου είχε πεί: «Νάσο, με ξεφτίλισαν δεν αντέχω άλλο». Τι είχε συμβεί; Μετά από 14 χρόνια στον Kiss και ενώ η εικόνα της έχει αλλάξει πολύ, την ενημερώνουν ότι απολύεται. Χωρίς λόγο. Και μάλιστα όχι οι ιδιοκτήτες του ραδιοφώνου με τους οποίους είχε άριστη σχέση βαθιά συναισθηματική αλλά το λογιστήριο.

Αυτό την τρέλανε. Έχασε το στήριγμά της. Τη γή κάτω απο τα πόδια της. Τα λεφτά της. Την αξιοπρέπειά της. Αφέθηκε. Ήθελε να φύγει. Στον πανικό της πάνω μιλάει με δημοσιογράφους εκπομπές και γίνεται βορά στις τηλεοπτικές ορέξεις της κρεατομηχανής που λέγεται AGB.

«Η Νανά μπορεί να μοιάζει τρομακτική αλλά πουλάει», λένε τότε και δυστυχώς ακόμη κι αυτό της αρέσει πολύ. Δεν κατανοεί τη φθορά. Και είναι λογικό. Δεν έχει κανένα.

Το τι έκανε ο δεύτερος άντρας της, αν απολάμβανε μαζί με τη Νανά τα φώτα και τη δημοσιότητα, αν της φερόταν καλά ή όχι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι δυο τους.

Ωστόσο αυτό που συμβαίνει σήμερα και είναι το σημαντικότερο για την ίδια και τους γιατρούς είναι πως η Νανά έχει ξυπνήσει και γνωρίζει πως είναι και τι έχει. Δεν βλέπει στον καθρέφτη τη σκιά του παλιού εαυτού της και λέει πόσο όμορφη είναι. Βλέπει το πρόβλημα και το αντιμετωπίζει.

Και αυτό είναι το μείζον. Να εντοπίζεις το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που τόσα χρόνια αγνοούσε ή κάποιοι δεν την άφηναν να δεί με σκοπό να την εκμεταλλευτούν.
Πηγή: Nassosblog

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact