ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «πιστολέρο» της Πάτρας

Ένας 29χρονος άνδρας, που συμμετείχε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη μια 22χρονη ενώ αναζητείται ένας 29χρονος, συνεργός της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποίησαν πληροφορίες και πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, σε σπίτι που φέρεται να κρυβόταν ο 29χρονος, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τη σύλληψη του.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν έρευνα στην προαναφερόμενη κατοικία όπου βρέθηκαν εντός αυτής, ο 29χρονος που αναζητούνταν και η 22χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Επιπλέον, κατά την έρευνα βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 29χρονος, ιδιοκτήτης της οικίας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά και υπέθαλπε τον 29χρονο που αναζητούταν, δεν βρέθηκε εντός της οικίας και αναζητείται.

Σημειώνεται, ότι ο 29χρονος, το πρωί της 25ης Αυγούστου, είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές, εναντίον 36χρονου στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, χωρίς να τον τραυματίσει. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 25 και 26 Αυγούστου, στην Πάτρα ένας 28χρονος και μια 25χρονη, ημεδαποί, ως συνεργοί του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact