ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο 31χρονος που συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία στον Κολωνό


Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είπε ότι ο νεκρός πλέον συνεργός του, τον εκβίαζε για να τον βοηθήσει στη ληστεία, καθώς -όπως είπε- του χρωστούσε περίπου 2.500 ευρώ από προμήθεια ναρκωτικών ουσιών

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στην 20 ανακρίτρια ο 31χρονος που πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία σε υπεραγορά κρεάτων στη διασταύρωση Κηφισού και Αγίου Παύλου στον Κολωνό, όπου έπειτα από συμπλοκή με τους αστυνομικούς βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος συνεργός του.

Ο νεαρός άνδρας απολογήθηκε στην ανακρίτρια για τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία αλλά και για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει ότι είναι αθώος καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας ο νεαρός άνδρας, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. Παράλληλα, φέρεται να ανεφέρε ότι ο νεκρός πλέον συνεργός του, τον εκβίαζε για να τον βοηθήσει στη ληστεία, καθώς -όπως είπε- του χρωστούσε περίπου 2.500 ευρώ από προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Σε δήλωσή της η συνήγορος του 31χρονου κ. Μαρία Σπυράκη ανέφερε: «Ο εντολέας μου είναι θύμα μόνο της ανοχής του σε αυτό το κράτος αξιών και της παρακρατικής βίας που ανακυκλώνει τη βία και οδηγεί νέους ανθρώπους να είναι θύματα της κατασκευασμένης παραβατικής τους συμπεριφοράς. Έστω και υπό αντίξοες συνθήκες σε ένα πιο ώριμο δικονομικό στάδιο θα αποδειχθεί ότι δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία αλλά είναι θύμα ακραίας κρατικής εκτροπής».
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact