ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο δράστης τριών επεισοδίων με πυροβολισμούς στην Πάτρα


Μετά από δύο εβδομάδες ο δράστης επιστρέφει στις φυλακές Αλικαρνασσού

Ξανά στο κελί των φυλακών Αλικαρνασσού από τις οποίες είχε αποφυλακιστεί πριν δυο εβδομάδες, αναμένεται να επιστρέψει μετά την απολογία τουλάχιστον στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών ο 29χρονος που προκάλεσε μέσα σε 48 ώρες τρία επεισόδια με πυροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον!

Ο «πιστολέρο», σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά στις 25 και 26 Αυγούστου, συνελήφθη στην Πάτρα μαζί με την 22χρονη φίλη του που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών, όπως και ένας 29χρονος συνεργός της που αναζητείται. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν το ζευγάρι στο σπίτι του δεύτερου 29χρονου όπου κρύβονταν και έκαναν επιχείρηση με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. για να τους συλλάβουν. 

Στο χώρο βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης και ένα πιστόλι εκτόξευσης μεταλλικών σφαιριδίων. Ο νεαρός πρόσφατα αποφυλακισμένος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και η σύντροφός του οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν την απολογία τους.

 Το πρωί της 25ης Αυγούστου, ο 29χρονος είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές εναντίον ενός 36χρονου στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ τα ξημερώματα της ίδια ημέρας είχε πυροβολήσει σε ένα μπαρ στο Άστρος και είχε απειλήσει μια 21χρονη γυναίκα. Την επομένη, πυροβόλησε εναντίον ενός σεσημασμένου κακοποιού με τον οποίο είχε διαφορές χωρίς να τον πετύχει. Στις δυο πρώτες επιθέσεις συμμετείχαν ένας 28χρονος και μια 25χρονη που συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact