ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που σε κάνουν να αναρωτιέσαι «τι μύγα τα… τσίμπησε»

Όλοι έχουμε γνωρίσει κάποιον ή κάποια που ενώ είναι μια χαρά, μετά από λίγο πέφτει σε διάθεση ή έχει απότομη αλλαγή συναισθημάτων.

Από το ζεστό στο κρύο, από τον έρωτα στην αδιαφορία, από το θετικό στο αρνητικό και το ανάποδο.

Την ταμπέλα της κυκλοθυμίας και της απότομης αλλαγής mood την έχει ο Καρκίνος, όμως όπως θα δεις παρακάτω υπάρχουν κι άλλα 4 ζώδια που εύκολα σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι μύγα τα τσίμπησε.

Καρκίνος

Είναι ο σημαιοφόρος! Είναι γνωστό ότι αλλάζει διάθεση με τα… φεγγάρια. Τη μια είναι εξωστρεφής και φιλικός προς όλους και την άλλη κλείνεται στο καβούκι του. Άσε που ξαφνικά, εκεί που είναι μέσα την καλή χαρά, μπορεί να βγάλει επίθεση, να σε κατηγορήσει για το πόσο τον πλήγωσες «τότε που…» και να ζητήσει τα ρέστα ή όταν σε είχε μεγάλη ανάγκη και δεν ήσουν δίπλα του. Αφού τα βγάλει όλα από μέσα του, γκρίνια, παράπονα, ζήλια, μετά θα ηρεμήσει. Εσένα, πάλι, θα σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνέλθεις.

Ιχθύς

Ένα ακόμα ζώδιο του νερού που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική αστάθεια. Ο Ιχθύς συχνά πηγαίνει από την αισιοδοξία και την ελπίδα στην απογοήτευση και τη μελαγχολία. Εκεί που είναι θετικός γεμίζει αρνητισμό και αφήνεται να τον καταπιεί το χάος. Με μια μικρή αφορμή θα αρχίσει να φαντάζεται πλεκτάνες, προδοσίες ή απιστίες, ότι δεν αγαπιέται ή ότι κάποιος πάει να του την φέρει. Το κακό είναι ότι τα πιστεύει κιόλας και για να «προλάβει», τα κάνει αυτός πρώτος.

Τοξότης

Ναι, ξέρουμε ότι σε εκπλήσσει, αλλά ο Τοξότης είναι συναισθηματικά απρόβλεπτος. Εσύ τον ξέρεις αισιόδοξο, κεφάτο και με φλογερό ταμπεραμέντο, όμως αν τον ζήσεις από πιο κοντά, θα δεις ότι αυτή είναι η μια πλευρά του. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μάλλον έχει το σύνδρομο του καλομαθημένου ή… κακομαθημένου παιδιού που τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως και εύκολα κι όταν δεν του γίνεται το χατίρι, φωνάζει, χαλιέται και «κλαψουρίζει». Ακόμα πιο εύκολα παύει να είναι ερωτευμένος, με το που θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώτη δυσκολία στη σχέση κι εκεί που έταζε τον ουρανό με τα άστρα, να παθαίνει ολική αμνησία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact